Φαίνεται να ζορίζεται ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.. 

Φαίνεται να ζορίζεται στο να βρει πρόσωπο για την θέση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, αφού εδώ και μέρες μετά την παρωδία παραίτησης ή μη αποδοχής (όπως θέλεις πες το) της θέσης από τον Μιχ. Κοτζαμιχάλη, δεν έχει βρεθεί ακόμα αυτός που θα αναλάβει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει γίνει η πρόταση σε κάποια πρόσωπα, ωστόσο δεν δέχονται την θέση για άγνωστους ακόμα λόγους, με τον πιο πιθανό, να είναι ότι επειδή η θέση είναι άμισθη, να μην θέλει κανείς να την πάρει και να φθαρεί πολιτικά και χωρίς αμοιβή.

Παράλληλα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Τάσος Βαμβουκας έλαβε τις παραιτήσεις των Προέδρων της ΔΕΥΑΧ Αντώνη Σχετάκη και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ Γιώργου Βαρουδάκη και ετοιμάζει τα νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν.

Ωστόσο όμως και εκεί δέχεται πιέσεις, καθότι και τα δύο πόστα είναι σημαντικά και ανάλογα με τα άτομα που θα βάλει, θα έχει και τις ανάλογες αντιδράσεις, αφού οι «κοντινοί» του Δημάρχου, Μιχ. Βλαχάκης και Β. Περράκη ακούγεται ότι θέλουν πρόσωπα της δικής τους επιρροής, ενώ άλλα μέλη της δημοτικής ομάδας θέλουν να υπάρξει αξιοκρατία στην κατανομή των θέσεων στα διοικητικά συμβούλια.

Όπως φαίνεται ο Τάσος Βάμβουκας με τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι τώρα, έχει σηκώσει στο πόδι την δημοτική ομάδα, αφού αρκετοί είναι παραπονεμένοι και οι ισορροπίες μέσα στο δημοτικό μέγαρο κρέμονται σε μία κλωστή.

Βέβαια η εσωτερική αναμπουμπούλα αντικατοπτρίζεται και στη συνολική εικόνα του δήμου, αφού μέχρι τώρα, μετά από δυόμιση χρόνια τίποτα ουσιαστικό δεν έχει γίνει στα Χανιά, πέρα από μερικά πράγματα τα οποία έχουν γίνει στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής από την Αντιδήμαρχο Ελευθερία Αλιφιεράκη και τα οποία φάνηκαν στην μέχρι τώρα πορεία της Δημοτικής Αρχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook