Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, στο να “στραβώσει” ένα μακιγιάζ και να μη φαίνεται ούτε αυτό ωραίο, ούτε εσύ

Στην ψηφιακή εποχή αυτή που ζούμε, είναι δύσκολο να μην «κολλήσει» κανείς με μια κοινωνική πλατφόρμα σαν το Instagram. Μέσα από μια φωτογραφία ή ένα γρήγορο βίντεο, μπορείς να ενημερωθείς για τα πάντα, να προβάλλεις την δουλειά σου ή απλά να διασκεδάσεις ανεβάζοντας fun φωτογραφίες με τους φίλους σου ή και μόνη σου! Και καμιά φορά, είναι αυτές οι selfies που έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ειδικά, όταν μόλις έχεις δημιουργήσει ένα όμορφο μακιγιάζ και θέλεις να το μοιραστείς με τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά, είναι υπάρχουν κάποιες φορές που κάτι πάει στραβά. Κάτι δεν «κάθεται» καλά στην φωτογραφία. Αν δεν βρίσκεις την απάντηση, στην δίνω εγώ αμέσως: είναι το ίδιο το μακιγιάζ.

Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, στο να “στραβώσει” ένα μακιγιάζ και να μη φαίνεται ούτε αυτό ωραίο, ούτε εσύ. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να υπολογίζεις για να φράσεις την τέλεια φωτογραφία: το φως, ο φακός του κινητού σου, το background που έχεις πίσω σου κτλ. Και όλα αυτά, παίζουν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά, πρέπει να συνυπολογίζεις όταν τραβάς μια φωτογραφία και κυρίως όταν θέλεις να παρουσιάσεις ένα μακιγιάζ. Και είναι 4 τα πιο συχνά λάθη που μπορεί να κάνεις, όταν βάφεσαι πριν από μια selfie:

#1. Βάζεις πολύ πούδρα κάνοντας το δέρμα να δείχνει θαμπό

#2. Βάφεις πολύ έντονα τα φρύδια με αποτέλεσμα να φαίνονται ψεύτικα

#3. Κάνεις πολύ έντονο strobing δημιουργώντας μια «αφύσικη» λάμψη

#4. Δεν βάζεις αρκετή μάσκαρα κάνοντας τα μάτια να δείχνουν μικρά στην κάμερα

allyou.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook