Καζάνι που βράζει είναι από χθες το μεσημέρι η Αμαλιάδα μετά το πρωτοφανές μακελειό στη λαϊκή αγορά της πόλης. Η ένταση μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο της πόλης ανάμεσα σε συγγενείς των θυμάτων και του δράστη αλλά και στην αστυνομία όπου κρατείται ο 32χρονος.

Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν ο 32χρονος πήγε στη λαϊκή αγορά όπου πωλούσε τα προϊόντα της η 17χρονη πρώην συγκάτοικός του και ο 29χρονος κουνιάδος της.

Δεν δίστασε να πυροβολήσει αρχικά τον 29χρονο ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του δίκαννου όπλου και στη συνέχεια να… καταδιώξει μέσα στο έντρομο πλήθος την 17χρονη και να την πυροβολήσει τραυματίζοντάς την σοβαρά. Η κοπέλα δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο όπου χθες το βράδυ υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργειό.

Συγγενείς του θύματος, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο thebest.gr, που βρίσκονταν στο χώρο της λαϊκής αγοράς, εξαγριωμένοι κυνήγησαν το δράστη που συνελήφθη λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

\”Συνελήφθη, σήμερα (6-8-2011) το μεσημέρι στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας ένας ημεδαπός ηλικίας 32 ετών κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 29χρονου ημεδαπού και για απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας 17χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, σήμερα (6-8-2011) το μεσημέρι ο 32χρονος συλληφθείς, λόγω προσωπικών διαφορών με τη 17χρονη, μετέβηκε κρατώντας ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο στη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας όπου αυτή και ο 29χρονος κουνιάδος της πωλούσαν αγροτικά προϊόντα. Εκεί κατόπιν επεισοδίου, ο συλληφθείς πυροβόλησε τον 29χρονο και έπειτα κατεδίωξε πεζή για μικρή απόσταση την 17χρονη πυροβολώντας και αυτή.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, και μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη στην είσοδο της λαϊκής αγοράς. Παράλληλα σε απόσταση λίγων μέτρων από το σημείο σύλληψης βρέθηκε το μονόκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο και κατασχέθηκε.

Οι παθόντες μεταφέρθηκαν με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου διαπιστώθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του 29χρονου ημεδαπού ενώ η 17χρονη παρέμεινε σοβαρά τραυματισμένη για νοσηλεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook