Το γρήγορο γκολ του Κισκαμπάνη στο 6’ δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο του ΑΟ Χανιά στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Καρδίτσας απέναντι στην Αναγέννηση, που χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες νίκησε με 2-0, στον εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής.

Στο 6’ ο κεντρικός αμυντικός και αρχηγός των γηπεδούχων Κισκαμπάνης με κεφαλιά από φάουλ του Μπλέντι άνοιξε το σκορ. Στο 11’ ο Αθανασίου αρνήθηκε το γκολ στον Δημόπουλο, ενώ στο 16’ ο ΑΟΧ απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Τσουκάνη.

Ο ΑΟΧ αντιμετώπισε πρόβλημα στις στατικές φάσεις και στη συνέχεια του αγώνα και στο 18’ ο Κισκαμπάνης λίγο έλειψε να “χριστεί” ξανά σκόρερ, αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε την κεφαλιά του. Τα σουτ των Ντιατά (23’) και Μπλέντι (30’) δεν βρήκαν στόχο και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-0.

Όπως και στην αρχή του αγώνα έτσι και στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ ξανά από στατική φάση. Ο Κρητικός εκτέλεσε το κόρνερ και η μπάλα από “μονομαχία” Κισκαμπάνη-Λάσκαρη κατέληξε στα δίχτυα από τον παίκτη του ΑΟΧ.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στη συνέχεια και η μόνη καλή φάση τους ήταν ένα σουτ του Τσουκάνη στο 57’ που μπλόκαρε ο πρώην γκολκίπερ της ομάδας Πρίφτης.

Διαιτητής: Ντάουλας (Αθηνών)
Βοηθοί: Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)-Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)
4ος διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Μάιγκα (41’), Λάσκαρης (53’)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας (57’ Καραγιάννης), Μάιγκα (46’ Τζέκος), Κισκαμπάνης, Δημόπουλος, Σμίλτος (75’ Χαλκιαδάκης), Ντεμπελέ, Κρητικός, Μπιτέλης, Μπλέντι, Ντιατά.

ΑΟ Χανιά (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Τσουκάνης, Αφράτης (46’ Δρίζης), Φουρλάνος, Λάσκαρης, Αποστολόπουλος, Τσουκάνης (87’ Μέρο), Ρούνεϊ Εβά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook