Με τον Νίκο Κουσκουνά να κάνει χατ-τρικ τα Τρίκαλα υποχρέωσαν σε ήττα τον Κισσαμικό, το εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, που έγινε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στην πρώτη τους καλή φάση με τον πρώτο (πλέον) σκόρερ της κατηγορίας στο 12’, ενώ ο Κισσαμικός βρήκε σχετικά γρήγορα “απάντηση” με τον Μίλιτς (29’), που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Αποστολίδη.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και σε παρόμοια φάση με αυτή του 1-0 ο Κουσκουνάς βρήκε ξανά δίχτυα για το 2-1, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και τρίτο γκολ στο 55’ βάζοντας από νωρίς… τελεία στο ματς.

Οι φάσεις του αγώνα
12’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Γκόλια ο Κουσκουνάς με προβολή ανοίγει το σκορ (1-0).
29’ ΓΚΟΛ: Ο Μίλιτς κλέβει την μπάλα από τον Αποστολίδη και σε κενή εστία πλασάρει για το 1-1.
40’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Γκόλια, προβολή του Κουσκουνά, ο Πολίτης αποκρούει ενστικτωδώς αλλά ο Κουσκουνάς στην επαναφορά με πλασέ σημειώνει το 2-1.
55’ ΓΚΟΛ: Ο Κουσκουνάς έπειτα από ατομική ενέργεια βρίσκεται απέναντι από τον Πολίτη και πλασάρει εύστοχα για το 3-1.
88’ Σέντρα του Αρναρέλλη κεφαλιά του Κουσκουνά η μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Βοηθοί: Πάτρας (ΕΠΣ Μακεδονίας)-Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Κοζάνης)
4ος διαιτητής: Λυμπούδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Γιαλούσης (90+1’)

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Λ. Πίντο, Βέρτζος, Γκόλιας, Μουμίν, Ριζογιάννης, Ρομπέρ (86’ Νταμάχου), Μπαϊκαρά (81’ Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (64’ Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Τσοντάκης, Γιαλούσης, Ενγκουέμ (73’ Μαρτίνεθ), Μπουγαΐδης, Κουρέλλας, Γκούμας, Ψιάνος, Τιάγκο Σίλβα (65’ Νικόλτσης), Μάντζης (79’ Θέος), Μίλιτς.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook