Στα εύκολα γκολ που δέχεται η ομάδα του στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στα Τρίκαλα ο προπονητής του Κισσαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο 46χρονος προπονητής τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια της ομάδας και ευχήθηκε να βελτιωθούν τα πράγματα στη συνέχεια, όπου μετά τον Άρη το πρόγραμμα είναι πιο βατό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας και το ξέραμε από την αρχή. Αυτές τις λίγες μέρες που είχαμε να προετοιμαστούμε είπαμε ότι επειδή είναι ένα παιχνίδι που είναι εξ αναβολής κι επειδή οι άλλες ομάδες δεν θ’ αγωνίζονταν, αν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θα ήταν κέρδος για μας. Όμως, νομίζω ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε ότι η ομάδα των Τρικάλων ήταν ανώτερη από μας και κέρδισε δίκαια. Μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε, αλλά όταν “τρως” ακριβώς το ίδιο γκολ στο 2-1 όπως μπήκε και το 1-0, νομίζω ότι από εκεί και μετά τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για την ομάδα των Τρικάλων, η οποία ήταν ανώτερη στο α’, αλλά και στο β’ ημίχρονο. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και αυτό που πρέπει να σταματήσουμε, είναι να “τρώμε” τόσο εύκολα γκολ. Νομίζω ότι ειδικότερα το τρίτο γκολ, χωρίς να κάνει καν προσπάθεια ο αντίπαλος, βρέθηκε να τον κυνηγάνε με πλάτη οι αμυντικοί μας… Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικά, συνεχίζουμε. Να περάσει και το παιχνίδι με τον Αρη και να μπούμε μετά σε ένα πιο βατό πρόγραμμα ώστε να μπορέσει η ομάδα να πάρει τους βαθμούς που θέλει και να σωθεί στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την πανάξια νίκη τους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook