Άρπαξε τα έγγραφα από την έδρα του δικαστή και τα εξαφάνισε με ταχυδακτυλουργικό τρόπο, για να εμποδίσει τη μεταφορά του γιου της στη φυλακή.

Ο λόγος για 47χρονη Αλβανή, που ζει στον Βόλο, της οποίας τον 23χρονο γιο είχε καταδικάσει προηγουμένως το δικαστήριο για ναρκωτικά και κλοπές σε 38μηνη φυλάκιση, ποινή εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, ποσό που όμως δεν υπήρχε για να πληρωθεί η ποινή.

Έτσι, η γυναίκα άρπαξε τα αποδεικτικά στοιχεία (έγγραφα) της ενοχής του γιου της από την έδρα του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου και τα εξαφάνισε για αποτρέψει τη φυλάκισή του.

Όταν διαπιστώθηκε ότι τα έγγραφα, που χρειάζονταν για την εκτέλεση της ποινής, είχαν εξαφανιστεί, ξεκίνησε έρευνα και εντέλει με τη βοήθεια του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, διαπιστώθηκε ότι τα έγγραφα ήταν στην κατοχή της μητέρας του νεαρού.

Η γυναίκα συνελήφθη αμέσως. Υποστήριξε ότι νόμιζε πως τα έγγραφα που πήρε δεν είχαν καμία αξία και ότι τα πέταξε. Εντέλει ομολόγησε ότι δεν ήταν η δικαστική απόφαση για εγκλεισμό του γιου της, που την τάραξε, αλλά ο πολύς χρόνος φυλάκισης.

Το δικαστήριο έκρινε την κατηγορούμενη ένοχη και την καταδίκασε σε δώδεκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook