Εκπλήξεις είχε η φετινή λίστα του περιοδικού Vanity Fair για τους πιο καλοντυμένους άνδρες, γυναίκες αλλά και ζεύγη.

\"\"

Για την κατηγορία των πιο καλοντυμένων ανδρών; Σε αυτήν φιγουράρουν
τα ονόματα των Κόλιν Φερθ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, του πιλότου της Φόρμουλα 1 Τζένσον Μπάτον, καθώς και ενός Έλληνα: του Σταύρου Νιάρχου.

\"\"

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Κέιτ Μίντλετον, δούκισσα πλέον του Κέιμπριτζ μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, συμπεριλαμβάνεται στην ετήσια διεθνή λίστα, όπως είχε συμβεί και το 2008, όταν όμως ήταν απλά το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι.

\"\"

Η λίστα περιλαμβάνει ακόμα την σύζυγο του γάλλου προέδρου Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, η οποία κατέχει το ρεκόρ εμφανίσεων σε αυτήν αφού κατορθώνει να μπει για τέταρτη φορά, αλλά και την συμπατριώτισσά της, επίσης γαλλίδα, Κριστίν Λαγκάρντ.

\"\" \"\"

Το όνομα της Λαγκάρντ εμφανίζεται για πρώτη φορά στην λίστα με τις πιο καλυντυμένες γυναίκες του κόσμου, κάτι που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Να λοιπόν και ένας λόγος να ασχολούμαστε και στο lifestyle με την νέα επικεφαλής του ΔΝΤ και πρώην υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας.

Στην λίστα των πιο καλοντυμένων γυναικών του κόσμου περιλαμβάνεται ακόμα η Μόζα Μπιντ Νάσερ (σύζυγος του Εμίρη του Κατάρ), η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό, η ηθοποιός Κάρεϊ Μάλιγκαν και σκηνοθέτης και ηθοποιός Τίλντα Σουίντον. Σε ξεχωριστή κατηγορία, αυτήν της fashion originals, περιλαμβάνεται και η… Lady Gaga.

Πέραν της Λαγκάρντ, για πρώτη φορά στην λίστα λίστα με τα Πιο Καλοντυμένα Ζευγάρια περιλαμβάνεται και το ζεύγος Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook