Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις ανάγκες που υπάρχουν για στελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών  της Ιεράπετρας με ανθρώπινο δυναμικό

Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, κ. Εμμ. Παπαδάκη συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου.

Ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, θέματα της καθημερινότητας, αλλά τα προβλήματα που προκύπτουν από τα ανεπιτήρητα ζώα ήταν θέματα που μεταξύ άλλων συζητήθηκαν, με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας να αναφέρεται στην πολλή καλή συνεργασία που υπάρχει όλο αυτό το διάστημα με την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ιεράπετρας, αλλά και στις προσπάθειες που καταβάλλει από μέρους του ο Δήμος Ιεράπετρας για την υποστήριξη της καθημερινότητα με την επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις ανάγκες που υπάρχουν για στελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών  της Ιεράπετρας με ανθρώπινο δυναμικό, δεδομένων των αναγκών που  προκύπτουν στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και για τις αλλαγές που προβλέπει το σχετικό νομοσχέδιο και τις καταργήσεις τμημάτων, επισημαίνοντας για άλλη μια φορά την ανάγκη διατήρησης των υφιστάμενων δομών.

Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης « αίτημά μας αποτελεί τόσο  η στελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Ιεράπετρα όσο και η δημιουργία Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα στους ορεινούς όγκους της ευρύτερης περιοχής όσο και στην παραλιακή ζώνη, μάλιστα τα ζητήματα έχουν συζητηθεί και στο παρελθόν τόσο με την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου όσο και με την Περιφερειακή και στο επόμενο διάστημα θα ενημερωθεί και ο νέος  Περιφερειακός Διευθυντής, κ. Λαγουδάκης. Θεωρούμε ότι ένα τέτοιο Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων θα υποστηρίξει τις ανάγκες αστυνόμευσης γι΄αυτό και αιτούμαστε την άμεση λειτουργία του» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.   

 

Μεταξύ άλλων ο κ. Καλαντζάκης, εξέφρασε στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή τη διάθεση του Δήμου να υποστηρίξει τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, ενώ ευχήθηκε μια γόνιμη και επιτυχημένη θητεία προς όφελος του νομού Λασιθίου, εκφράζοντας για άλλη μια φορά τη διάθεσή του να συνεχιστεί η γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook