Για μία ακόμα χρονιά οι …πρώτοι τουρίστες για τη φετινή σαιζόν με οργανωμένο τρόπο θα είναι και πάλι από τη Γερμανία όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια

Στις 26 Μαρτίου θα ξεκινήσει τελικά η νέα τουριστική σαιζόν για την Κρήτη με τρεις πτήσεις στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης.

Η αρχή θα γίνει το πρωί της 26ης Μαρτίου με μία πτήση της γερμανικής εταιρείας Germanwings με περίπου 170 Γερμανούς τουρίστες.

Θα ακολουθήσει μία πτήση από την Ελβετία το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα μία από Λονδίνο από την Easyjet.

Τόσο η πτήση της γερμανικής εταιρείας όσο και αυτή της Easyjet είναι προγραμματισμένες καθώς οι δύο εταιρείες low cost έχουν προγραμματίσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία να ξεκινήσουν τα δρομολόγια τους προς Ηράκλειο που θα διαρκέσουν μέχρι και τον Οκτώβριο.

Αμέσως μετά τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν δειλά δειλά οι πτήσεις τσάρτερ προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου καθώς το Πάσχα των καθολικών συμπίπτει με το ορθόδοξο.

Ο Απρίλιος θα κινηθεί σε καλύτερα επίπεδα σε σχέση με πέρσι όμως από τα μέσα Μαΐου θα ξεκινήσει η αύξηση των δρομολογίων με βάση τα στοιχεία του αεροδρομίου Ηρακλείου τα οποία βέβαια συνεχώς αλλάζουν με βάση την αυξημένη ζήτηση που υπάρχει.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως για μία ακόμα χρονιά οι … πρώτοι τουρίστες για τη φετινή σαιζόν με οργανωμένο τρόπο θα είναι και πάλι από τη Γερμανία όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια και με το δεδομένο πως η αύξηση της ζήτησης φέτος από τη γερμανική αγορά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook