Σύμφωνα με αναφορές από αρκετούς χρήστες, το Nintendo Switch φαίνεται να αντιμετωπίζει αρκετά θέματα συνδεσιμότητας με τα Joy-Con χειριστήρια.

Η Nintendo σε μια απάντηση σε αυτό το πρόβλημα, έδωσε στην δημοσιότητα μια λίστα με αντικείμενα τα οποία μπορεί να επηρεάζουν την σύνδεση μεταξύ της κονσόλας και των χειριστηρίων.

Μεταξύ αυτών βρίσκονται και αρκετά καθημερινά αντικείμενα, όπως ασύρματα ηχεία, ασύρματα access points, ασύρματα ακουστικά, ασύρματοι εκτυπωτές, φούρνοι μικροκυμάτων, ασύρματα τηλέφωνα, smartphones, tablets, φορητοί υπολογιστές, USB 3.0 συσκευές όπως σκληροί δίσκοι, flash drives, lan αντάπτορες κλπ.

Αν δεν έφταναν αυτά, η Nintendo συμβουλεύει να μην τοποθετούμε την κονσόλα πίσω από την τηλεόραση, κάτω από μεταλλικά αντικείμενα ή κοντά σε ενυδρεία.

Από ότι φαίνεται η Nintendo θέλει το μοναδικό αντικείμενο στο δωμάτιό σου να είναι το Switch, αφού είναι αρκετά δύσκολο να μην έχεις κάποια από όλα αυτά τα αντικείμενα κοντά στην κονσόλα. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα φαίνονται να λύνονται εύκολα με την Nintendo να θέλει να προειδοποιήσει παρά να φοβίσει τους χρήστες.

techblog.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook