Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον δήμαρχο Κισσάμου, Θεόδωρο Σταθάκη, αποστέλλει η Καίτη Πατερομιχελάκη – Νικολακάκη για την πρόταση που της έγινε να αναλάβει τη θέση της προέδρου του Δ.Σ.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο:

“Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Δήμαρχο Κισσάμου, Θεόδωρο Σταθάκη, που με πρότεινε για τη θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που υπηρέτησα επί 2,5 έτη. Συν τοις άλλοις, θα ήθελα να ευχαριστήσω του Αντιδημάρχους, Προέδρους Κοινοτήτων, όλο το Σώμα, καθώς επίσης και τον Γραμματέα του Δ.Σ. Έχω την αίσθηση ότι είχαμε (όπως πάντα) άριστη συνεργασία, σε πολιτισμένο και ήπιο κλίμα και εντός και εκτός των Δημοτικών Συμβουλίων.

Να ευχηθώ στην νέα Πρόεδρο, στους Αντιδημάρχους, καθώς και στο νέο Πρόεδρο της Μονομετοχικής Α.Ε. «Καλή δύναμη» και όλοι μαζί, ενωμένοι να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο του τόπου μας.  

Σαν προτεινόμενη νέα Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου (Κ.Ε.ΔΗ.Κ.) υπόσχομαι να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ , ευχαριστώντας και πάλι τον κόσμο που με προτιμά και με στηρίζει. 

Ευχαριστώ 
Η προτεινόμενη Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. 
Πατερομιχελάκη-Νικολακάκη Αικατερίνη”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook