Ένας 19χρονος διέπραξε ένα αποτρόπαιο έγκλημα στο Χέρνε της δυτικής Γερμανίας, αφού σκότωσε ένας 9χρονο παιδί μαχαιρώνοντάς το 56 φορές και εν συνεχεία “κοκορευόταν”. 

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, όταν και βρέθηκε το σώμα του παιδιού στο κελάρι του δράστη.

Ο έφηβος Μαρσέλ Χέσε, έπειτα από τρεις ημέρες αναζήτησης, τελικά συνελήφθη από τις αρχές της Γερμανίας το βράδυ της Πέμπτης, όταν πήγε στο ελληνικό εστιατόριο “Thessaloniki Grill” -που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του- και φέρεται να είπε σε έναν υπάλληλο: «Καλέστε την αστυνομία. Με αναζητούν». Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και συνέλαβε τον νεαρό δράστη.

Μάλιστα, λίγο πριν παραδοθεί, κοντά στην περιοχή είχε σημειωθεί μια πυρκαγιά και σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail κατά την κατάσβεση ανακαλύφθηκαν δύο σωροί, με τον νεαρό να αναλαμβάνει την ευθύνη για τον θάνατο των δύο ατόμων.

Ο 19χρονος Χοσέ φαίνεται πως γενικά είχε περίεργα ενδιαφέροντα καθώς είχε ανεβάσει φωτογραφίες στο Σκοτεινό Διαδίκτυο «Dark Web», όπου κρατούσε ένα ματωμένο μαχαίρι, ενώ ουκ ολίγες φορές, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, είχε γράψει σε διάφορα chat rooms ότι είχε σκοτώσει ανθρώπους, ενώ είχε αναρτήσει και φωτογραφίες του πτώματος του 9χρονου.

Πάντως η υπόθεση προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην κοινότητα της Γερμανίας, καθώς όσο έμενε ασύλληπτος, οι γερμανικές αρχές είχαν εκδώσει προειδοποίηση προς τους πολίτες ότι ο καταζητούμενος μπορεί να οπλοφορεί και προειδοποιούσαν γονείς και δασκάλους να μην αφήνουν τα παιδιά να παίζουν σε εξωτερικούς χώρους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook