«Κάλεσμα καθολικής ενεργοποίησης σε όλα τα μέλη του Κόμματος εν όψει της επίσκεψης του κ. Κ Μητσοτάκη, βάζοντας τον πήχη ψηλά κι επιδιώκοντας το οδοιπορικό αυτό να αποτελέσει μια από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες του Προέδρου».

Διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017, παρουσία του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Προέδρου της ΝΟΔΕ κου Καλέργου Βουλγαράκη, του Αντιπροέδρου και Διευθυντή της οργάνωσης κου Βαγγέλη Καρκανάκη, του πρώην Βουλευτή κ. Μάξιμου Σενετάκη, αρκετών στελεχών του κόμματος καθώς και αυτοδιοικητικών στελεχών. 

Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν ήταν: 

1.    Κινητοποίηση, προετοιμασία και συντονισμός των δράσεων εν όψει της επικείμενης επίσκεψης του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη τη Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Μαρτίου στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, με αποκορύφωμα την κεντρική ομιλία του κ. Κ. Μητσοτάκη το απόγευμα της Δευτέρας 13-03-2017 στις 19:30 στον Κινηματογράφο «Αστόρια» (Πλ. Ελευθερίας).

2.    Πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, αναφορικά με το ζήτημα της ψήφισης της εμπορικής συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης – Καναδά (CETA).

3.    Διενέργεια δράσεων και συντονισμός των πρωτοβουλιών ανά θεματικό τομέα δράσης στη ΝΟΔΕ και στις ΔΗΜΤΟ του νομού. 

Στο πλαίσιο της διευρυμένης ΝΟΔΕ ο Πρόεδρος Καλέργος Βουλγαράκης και ο Αντιπρόεδρος και Διευθυντής της οργάνωσης, Βαγγέλης Καρκανάκης, απηύθυναν «κάλεσμα καθολικής ενεργοποίησης σε όλα τα μέλη του Κόμματος εν όψει της επίσκεψης του κ. Κ Μητσοτάκη, βάζοντας τον πήχη ψηλά κι επιδιώκοντας το οδοιπορικό αυτό να αποτελέσει μια από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες του Προέδρου».

Παράλληλα, τόνισαν πως «πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση την προσπάθεια της οργάνωσης για την ανάδειξη των προβλημάτων της κοινωνίας που προκαλεί η ανικανότητα της Κυβέρνησης, αλλά και του αγώνα για ανάδειξη λύσεων που προτείνει το μετρημένο κι άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμά μας η «Συμφωνία Αλήθειας»».

Ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ Λ. Αυγενάκης, ανέφερε ότι: «Το «οδοιπορικό της Αλήθειας» συνεχίζεται δυναμικά σε Ηράκλειο και Λασίθι με την παρουσία του Πρόεδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτή η επίσκεψη αποτελεί ορόσημο καθώς σε λίγες μέρες από τον τόπο αυτό, οι αγώνες μας για να βάλουμε τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης, της κανονικότητας και της ευημερίας, εντείνονται!

Σκοπός μας να φέρουμε ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο στην κοινωνία. Το οδοιπορικό αυτό αποτελεί προσωπικό στοίχημα για όλους μας. Στόχος μας οι πολίτες της ανατολικής Κρήτης να συνειδητοποιήσουν πως η ΝΔ αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη, ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη που μπορεί να επιτύχει την πρόοδο και την ανάπτυξη. Με σκληρή δουλειά και την αμέριστη στήριξη όλων μας και με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τα καταφέρουμε, για το Ηράκλειο, για την Κρήτη, για την Ελλάδα!»

Στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Ηρακλείου κ. Γρήγορης Πασπάτης, ο οποίος κάλεσε τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης να συμμετέχουν ενεργά και να δώσουν το παρών στην ομιλία του Προέδρου της ΝΔ τη Δευτέρα.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με σημαντικές παρεμβάσεις των στελεχών και για ζητήματα τοπικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook