Η Λίντσει Λόχαν, μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του Hollywood, τραβάει για μια ακόμη φορά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της και όπως μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, όχι για καλό.

Η 24χρονη ηθοποιός, θεωρείται ύποπτη για την κλοπή περιδέραιου, αξίας 5.000 δολαρίων, από γνωστό κοσμηματοπωλείο του Λος Άντζελες.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου, δείχνει την Λόχαν να φοράει το περιδέραιο λίγο πριν εξαφανιστεί. Όταν έγινε γνωστό ότι οι αρχές είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να εκδώσουν ένταλμα ώστε να ψάξουν το σπίτι της, ένας από τους συνεργάτες της το παρέδωσε στην αστυνομία.

\"\"Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του celebrity site TMZ. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Λόχαν κατηγορείται για κλοπή κοσμημάτων, καθώς και το 2009 είχε θεωρηθεί ύποπτη για την εξαφάνιση κοσμημάτων Dior αξίας 250.000 λιρών, μετά από φωτογράφιση για τη βρετανική έκδοση του περιοδικού Elle.

 Προς το παρόν, είναι άγνωστο το αν ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου θα ασκήσει δίωξη κατά της γνωστής σταρ, μόλις έναν μήνα μετά την έξοδό της από πρόγραμμα 90 ημερών στο κέντρο αποτοξίνωσης Betty Ford. Κανένας εκπρόσωπος της ηθοποιού δεν έχει κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το συμβάν, παρά το αίτημα της εφημερίδας Daily Mail.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook