Φέτος ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιχειρηματιών Πλατανιά «Ο Ιάρδανος» θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο στη μεγάλη τουριστική έκθεση της Στοκχόλμης “Mediterranean Panorama”.

“Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιχειρηματιών Πλατανιά «Ο Ιάρδανος» θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο στη μεγάλη τουριστική έκθεση της Στοκχόλμης “Mediterranean Panorama”.

Με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή του τόπου μας, αλλά και τη μεγαλύτερη προσέλκυση τουριστών στα Χανιά, καινοτομεί με σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, στο πλαίσιο της έκθεσης.

Φέτος, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Ρόδο», θα δημιουργηθεί ένα παραδοσιακό Κρητικό καφενείο στο χώρο της έκθεσης, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν κρητικά προϊόντα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος Πλατανιά και ο «Ιάρδανος» συμμετέχουν στην έκθεση από το 2014, με θεματικά περίπτερα όπως, «Βότανα του τόπου μας» (2014), «Αναπαράσταση Κρητικού Γάμου» (2015) και «Εσπεριδοειδή» (2016).

Για τη δική σας διευκόλυνση, τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας στην έκθεση θα καλύψει ο δημοσιογράφος Παντελής Γιαΐτσης, ο οποίος σε καθημερινή βάση θα μπορεί να σας στέλνει υλικό (δελτία Τύπου, φωτογραφίες, βίντεο) από την έκθεση προς δημοσίευση στο μέσο σας.
Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθούν ζωντανά μέσα από το κανάλι του “Ιάρδανου” στο YouTube ορισμένες από τις δράσεις μας (για τις οποίες και θα ενημερώνεστε με σχετικό email), ενώ σε περίπτωση που θέλετε κάποια ζωντανή σύνδεση μπορεί να γίνει σε συνεννόηση μαζί μας, τουλάχιστον δύο (2) ώρες πριν.
Για οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον κ. Γιαΐτση στο τηλ. 6977295075.
Με νεότερο email θα σας αποστείλουμε και τις σχετικές διευθύνσεις (url) στο YouTube, ώστε να παίρνετε το υλικό που χρειάζεστε.”

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook