Χρειάζεται πολλή δουλειά, χρόνο και προσπάθεια για να αποκτήσεις ή να διατηρήσεις ένα λαμπερό δέρμα. Σίγουρα δε σου φτάνει μια νύχτα.

Ωστόσο, ακόμη και οι πιο… εθισμένες στην περιποίηση προσώπου, βασίζονται πολλές φορές στο μακιγιάζ, για να επιτύχουν μια τέλεια επιδερμίδα και όψη. Φυσικά, και σε αυτή την περίπτωση, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από το να φορέσουμε απλά λίγο concealer και να φύγουμε από το σπίτι. Εντάξει, όχι και τόσο περίπλοκα, αν γνωρίζεις και ακολουθείς τα σωστά βήματα. Ποια είναι αυτά; Σου λέω παρακάτω!

#1. Primer
Ένα primer πριν το μακιγιάζ είναι πολύ πιο σημαντικό απ’ όσο νομίζεις. Βοηθάει στο να «κάτσει» το μακιγιάζ καλύτερα, ενώ παράλληλα προσθέτει μια φυσική λάμψη στο δέρμα.

#2. Foundation
Άπαξ και έχεις βρει το κατάλληλο foundation για την τονικότητα του δέρματός σου, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Μετά σειρά έχει ο τρόπος εφαρμογής. Ποτέ μην απλώνεις το makeup με τα δάχτυλα. Χρησιμοποίησε ένα πινέλο foundation ή ένα beauty blender.

#3. Concealer
Για τις ημέρες που είσαι πραγματικά κουρασμένη, χρησιμοποίησε ένα concealer λίγο πιο ανοιχτόχρωμο από το κανονικό για να δώσει μια άμεση λάμψη στα μάτια!

#4. Πούδρα
Λίγη πούδρα (και πάλι σε κοντινή απόχρωση με την τονικότητα του δέρματός σου) θα αποδώσει μια ματ αλλά και ομοιόμορφη όψη (χωρίς σημάδια).

#5. Highlighter
Που πάει κανείς στην ημέρες μας, χωρίς λίγο highlighter; Λίγη λάμψη στην μύτη, τα ζυγωματικά και στο τόξο κάτω από τα φρύδια, την χρειαζόμαστε πάντα!

allyou.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook