Η μέτρια εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, έδωσε την θέση της στην καλύτερη του δευτέρου και ο ΟΦΗ με δύο γκολ στο διάστημα 69′ – 77′ καθάρισε και τον Πανελευσινιακό με 3-0 πετυχαίνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να εκμεταλλεύεται το βατό πρόγραμμα που έχει και με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε την πέμπτη νίκη στις τελευταίες ισάριθμες αγωνιστικές μειώνοντας την διαφορά στους 11 βαθμούς από τον δεύτερο Απόλλωνα. Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά και με σκόρερ τους Μάνο, Κώτσιο “καθάρισε” και τον Πανελευσινιακό συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών με τον Πάγκαλο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο ΟΦΗ “έφαγε” ένα ολόκληρο ημίχρονο καθώς δεν ήταν καλός στο πρώτο 45λεπτο με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τα αμυντικά κενά και να δημιουργούν ευκαιρίες. Κορυφαία όλων ήταν το δοκάρι του Νίασον μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ ενώ ο ΟΦΗ απείλησε μόλις μια φορά με τον Μακρυωνίτη να αποκρούει το πλασέ του Μάνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκαν πιο αποφασισμένοι ωστόσο η Ελευσίνα ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη με τον Στρέζο να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Εμέκα στο 62ο λεπτό διατηρώντας ζωντανό τον ΟΦΗ.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος ενώ κλειδί ήταν η αλλαγή του Νίκου Παπαδόπουλου που πέρασε στο παιχνίδι τον Βαλλιάνο αντί του Κιάσσου. Ο Βαλλιάνος έδωσε μεγάλη επιθετικότητα από την αριστερή πλευρά και από το δικό του πόδι βγήκε η σέντρα για το 0-1 όταν βρήκε τον Μάνο και εκείνος με καταπληκτικό “τακουνάκι” άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ. Οκτώ λεπτά μετά, στο 77′ ο Πουρτουλίδης έβγαλε ωραία σέντρα, βρήκε το κεφάλι του Κώτσιου με τον αρχηγό του ΟΦΗ να σκοράρει για δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να “κλειδώνει” τη νίκη ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Πάγκαλος, στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Μάνος του έδωσε πάσα πάρε – βάλε και ο Χανιώτης μεσοεπιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ με την “ασπρόμαυρη” φανέλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook