Τη στήριξή της στην  επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, και υποψήφια πρόεδρο της Γαλλίας, Μαρίν Λε Πεν, εξέφρασε η 82χρονη σταρ της μεγάλης οθόνης, Μπριζίτ Μπαρντό, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία.

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων τόνισε πως δεν της αρέσει καθόλου η ιδέα «να ζούμε μαζί» με ξένους και μετανάστες.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο TV Mag, η θρυλική σταρ προκαλώντας έντονες αντιδράσεις σημείωσε πως οι περισσότερες από τις θέσεις της Μαρίν Λε Πεν τη βρίσκουν σύμφωνη. «Όλα είναι χυδαία, συνηθισμένα, μέτρια», δήλωσε για τη σημερινή κατάσταση της χώρας της και συμπλήρωσε:«Μια Γαλλία που δεν έχει πλέον την λάμψη, την αριστοκρατικότητα που είχε» Σύμφωνα με την ίδια για αυτό ευθύνονται «τα προηγούμενα τριάντα χρόνια χαλάρωσης»

«Για να ξαναδώσουμε λάμψη στη χώρα μας, πρέπει να ξαναβρούμε την ελευθερία μας, να ξαναβρούμε την ηρεμία μας, χωρίς να φοβόμαστε τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Πρέπει να επιλέξουμε ένα αυταρχικό καθεστώς» δήλωσε.

«Δεν είμαι φασίστρια, όπως δεν είναι φασίστρια και η Μαρίν Λεπέν», δήλωσε το πρώην sex symbol του γαλλικού κινηματογράφου.

«Η Μαρίν Λεπέν έχει τη θέληση να πάρει τη Γαλλία στα χέρια της, να ξαναθέσει τα σύνορα και να δώσει προτεραιότητα στους Γάλλους».

«Είμαι πολύ πατριώτισσα, Μεγάλωσα με έναν πατέρα και παππού που θυσιάστηκαν για την Γαλλία και μου έμαθαν να αγαπώ την πατρίδα μου. Δεν είμαι περήφανη για τη Γαλλία σήμερα» είπε η Μπαρντό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη Γαλλίδα μιλά ένθερμα υπέρ της Μαρίν Λε Πεν, την οποία σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε χαρακτηρίσει ως «μοντέρνα Ζαν Ντ’ Αρκ»

«Είμαι μια γνήσια Γαλλίδα και είμαι περήφανη γι’ αυτό. Θρηνώ για το γεγονός ότι η όμορφη πατρίδα μου βρίσκεται σε τέτοια παρακμή σε όλα τα επίπεδα» είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook