Ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 13 Μαρτίου, τη λειτουργία της η έκθεση με συλλεκτικής αξίας αντικείμενα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου η οποία φιλοξενείται στο κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη

Ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 13 Μαρτίου, τη λειτουργία της η έκθεση με συλλεκτικής αξίας αντικείμενα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου η οποία φιλοξενείται στο κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη, και την οποία διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά και το ΝΠΔΔ του Δήμου, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φίλων Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου «Γαλανόλευκος Φάρος. 

Κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης, περισσότεροι από 100 μαθητές και εκπαιδευτικοί από το Δημοτικό Σχολείο Ταυρωνίτη επισκέφθηκαν τα 150 και πλέον εκθέματα από το Μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, από την εποχή του Euro 2004 μέχρι και σήμερα ενώ είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το γνήσιο αντίγραφο του ευρωπαϊκού τροπαίου, το οποίο κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα το 2004 στο EURO και να φορέσουν τις φανέλες των Ελλήνων διεθνών παικτών αλλά και ξένων αστέρων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Το παρών από πλευράς Δήμου Πλατανιά έδωσε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γαβριήλ Κουρής και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Πολυχρόνης Σημαντηράκης ενώ από πλευράς Γαλανόλευκου Φάρου την ξενάγηση στα εκθέματα έκαναν ο κ. Νίκος Φλέκκας και η κα Μαριάννα Κουρουπάκη- Κουκλάκη.

Σημειώνεται ότι η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαρτίου ( ώρες επίσκεψης κοινού είναι από τις 09.00 το πρωί έως τις 13.30 το μεσημέρι) και η είσοδος σε αυτή είναι δωρεάν. 

Για οργανωμένες επισκέψεις σχολείων ή ομάδων (μαθητών, αθλητών κλπ) θα πρέπει να έχει προηγηθεί προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμο Πλατανιά στο τηλέφωνο 28213 40020 (αρμόδιος υπάλληλος κ. Τ. Λουφαρδάκης) για τον προγραμματισμό της επίσκεψης. 

Τέλος επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 18.00 το απόγευμα θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη, φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης, μεταξύ ομάδας βετεράνων του Δήμου Πλατανιά και της ομάδας του Γαλανόλευκου Φάρου, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Αντί για εισιτήριο στον αγώνα, ο κάθε πολίτης θα μπορεί κατά την είσοδό του στο γήπεδο – εφόσον το επιθυμεί – να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook