Η δικηγόρος Έλβη Στασσίνου προσφέρει το σύνολο των εσόδων από το διδακτορικό της για την υποστήριξη της δομής

Σε μία σημαντική δωρεά προχώρησε σήμερα η Χανιώτισσα δικηγόρος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Έλβη Στασσίνου, προκειμένου να στηρίξει το Γηροκομείο Χανίων.

Η κυρία Ε. Στασσίνου σχετικά πρόσφατα ανακηρύχτηκε Διδάκτωρ του Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και τον Φεβρουάριο του 2017 εξέδωσε την διδακτορική διατριβή της με τίτλο «Πρόκληση βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά» (εκδόσεις ΣΑΚΚΟΥΛΑ). 

Η διατριβή έχει θέμα την ερμηνεία της νομοθεσίας που ποινικοποιεί το bullying στις ομάδες ενηλίκων, μεταξύ αυτών και στις ομάδες της τρίτης ηλικίας.

Σήμερα η κυρία Στασσίνου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημοτικό Γηροκομείο και στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Γιώργο Κουκλάκη του ανακοίνωσε ότι όλα τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για την υποστήριξη των δομών του Γηροκομείου.

Στις δηλώσεις του ο κύριος Κουκλάκης ευχαρίστησε θερμά την κ. Έλβη Στασσίνου και σημείωσε ότι το ενδιαφέρον της για το Γηροκομείο Χανίων το έχει δείξει όλο αυτό το χρονικό διάστημα μετά και τις τελευταίες εκλογές και έχει αποδείξει μέχρι τώρα αλλά και με αυτήν της την κίνηση ότι την ενδιαφέρει ο άνθρωπος της τρίτης ηλικίας.

 

Η κυρία Στασσίνου με τη σειρά της δήλωσε ότι πήρε αυτή την απόφαση γιατί το Γηροκομείο αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό στην προεκλογική της πορεία το 2015. Από τη στιγμή που το αντικείμενο του βιβλίου της αφορά και στα άτομα της τρίτης ηλικίας, θεώρησε ότι πρέπει να προχωρήσει σε αυτή τη δωρεά μια και πρώτα από όλα πρέπει να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας. Ευχήθηκε μάλιστα η κυκλοφορία του βιβλίου να πάει καλά ώστε να προκύψουν αρκετά έσοδα από την πώληση.

 

Κατά την επίσκεψη της η κυρία Έλβη Στασσίνου περιηγήθηκε στους χώρους του Γηροκομείου και δέχθηκε κεράσματα και δώρα από τους ηλικιωμένους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook