Η εντός έδρας ήττα από τον Πανθηραϊκό που έφερε σε ακόμα δυσκολότερη θέση το ΙΝΚΑ αναφορικά με τη “μάχη” της παραμονής στη Γ’ Εθνική αποτέλεσε το “κύκνειο άσμα” για τον Γιάννη Κατσούλη στην τεχνική ηγεσία των “ερυθρόλευκων”.

Η ομάδα που εκπροσωπεί τα Χανιά στη Γ’ Εθνική ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή, που την περασμένη σεζόν την οδήγησε στον ιστορικό τίτλο στην Α’ Κατηγορία Χανίων και στην ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση υπάρχει ήδη συμφωνία με προπονητή, που θα παρουσιαστεί επίσημα την Τρίτη (14/03).

Η ανακοίνωση του ΙΝΚΑ:

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Κατσούλη.

Ο Γιάννης Κατσούλης ανέλαβε την ομάδα μας στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων, κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, να την ανεβάσει στη Γ’ Εθνική, κάνοντας τα όνειρα της, μόλις επτά ετών ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ… πραγματικότητα!

Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εύχεται στον Γιάννη Κατσούλη κάθε επιτυχία στην εφ’ εξής προπονητική του πορεία και τον ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα συνεργασία.

Ανακοίνωση νέου προπονητή

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοινώνει ότι έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με το νέο τεχνικό που θα αναλάβει την ομάδα.

Ο νέος προπονητής θα παρουσιαστεί επίσημα την Τρίτη 14 Μαρτίου, στις 2.30 μ.μ., στο γήπεδο των Μουρνιών, σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί, ενώ θα ακολουθήσει ανοικτή προπόνηση για τα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook