Δείτε την φωτογραφία – Η υπηρεσία πόρτα – πόρτα για την αποκομιδή απορριμάτων, την οποία οι καταστηματάρχες της παλιάς πόλης την πληρώνουν “χρυσάφι”

Στην τελευταία συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, οι καταστηματάρχες της Παλιάς Πόλης διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον αυξημένο συντελεστή στα Δημοτικά Τέλη εξαιτίας της υπηρεσίας Πόρτα-Πόρτα για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ο κ.Βλαχάκης τόνισε ότι πρόκειται για μία υπηρεσία που πρέπει να υπάρχει στην παλιά πόλη ώστε να συντηρεί μια καλή εικόνα.

Εδώ όμως έρχονται να μπουν πολλά ερωτηματικά, για το πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η υπηρεσία για την οποία οι έμποροι πληρώνουν “χρυσάφι” για την διατήρηση της.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε ο Νίκος Ζωγραφάκης από την παλιά πόλη των Χανίων βλέπουμε συγκεκριμένα, τα σκουπίδια στην οδό Σήφακα, στην παλιά πόλ,η να έχουν γίνει “πύργος” στον κάδο απορριμμάτων  ενώ σακούλες να βρίσκονται ακόμα και στο πεζοδρόμιο.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο ίδιος “Κλείστε την μύτη σας μην σας πάρει η μπόχα και κλικ στην εικόνα…” θέλοντας έτσι να δείξει την δυσοσμία που επικρατεί στο σημείο.

Η ίδια καστάσταση και σε άλλες γωνιές της Παλιάς Πόλης.

Αυτή είναι λοιπόν η υπηρεσία Πόρτα – Πόρτα,; 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook