Τα κριτήρια επιλογής ήταν αυστηρά για τις προτεινόμενες επιχειρήσεις, οι οποίες αρχικά ψηφίστηκαν από τον απλό κόσμο και 27.000 εγγεγραμμένα μέλη του Estiatoria.gr. 

Το εστιατόριο Παλλάς (δείτε εδώ) στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων αναδείχτηκε ως ένα από τα καλύτερα σε όλη την Ελλάδα στο νέο πανελλαδικό θεσμό βράβευσης “Estiatoria.gr Premium Awards 2017”. 

Η μεγάλη απονομή των βραβείων “Ποιότητας και Γεύσης – Estiatoria.gr Premium Awards 2017” έλαβε χώρα την Δευτέρα στην Αθήνα στο Politia Tennis Club σε μια λαμπερή δεξίωση, παρουσία δημοσιογράφων, ανθρώπων των media, καταξιωμένων Chef και επιφανών επιχειρηματιών.

Τα κριτήρια επιλογής ήταν αυστηρά για τις προτεινόμενες επιχειρήσεις, οι οποίες αρχικά ψηφίστηκαν από τον απλό κόσμο και 27.000 εγγεγραμμένα μέλη του Estiatoria.gr. Σε δεύτερη φάση υποβλήθηκαν σε αλλεπάλληλες δοκιμές από το δίκτυο έμπειρων και εξειδικευμένων γευσιγνωστών-συνεργατών του Estiatoria.gr, ώστε να βραβευτούν στις ανάλογες κατηγορίες στο γεωγραφικό διαμέρισμα που ανήκουν.

Τα «Estiatoria.gr Premium Awards 2017» αποτελούν τον πρώτο αξιοκρατικό θεσμό βράβευσης σε πανελλαδικό επίπεδο και σηματοδοτεί ένα ορόσημο για την ελληνική γαστρονομία. Ο θεσμός καλύπτει όλες τις κατηγορίες εστίασης και κάθε επιχείρησης που συνδέεται με αυτήν, όπως και εκείνες που δραστηριοποιούνται στον προμηθευτικό τομέα.

aera.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook