Σε ακόμα μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Κισαμικός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Βλαχάκη. Ο νεαρός γκολκίπερ, που άνηκε στον Πλατανιά συμφώνησε σε όλα με τον σύλλογο του Καστελίου και μάλιστα έδωσε το παρόν και στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν και τον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

Ο Βλαχάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Σούδας και το 2009-10 είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Σπαθα. Οι ελπιδοφόρες εμφανίσεις του στο Περιφερειακό με τους \”πράσινους\” προσέλκυσαν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, με τον Πλατανιά να τον εντάσσει στο δυναμικό του. Τις τελευταίες ημέρες πάντως είχε προκύψει το ενδιαφέρον του ΠΑΟ Κρουσώνα για τον γεννημένο στις 3/11/1991 τερματοφύλακα, που επέλεξε τελικά τον Κισαμικό.

\”Πρώτη\” την Δευτέρα στις 19.00-Προπονητής τερματοφυλάκων ο Παπαδογιάννης

\"\"

Η επίσημη \”πρώτη\” του Κισαμικού θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (8/8) στις 19.00 στο Καστέλι και το παρόν θα δώσουν αρκετά νέα πρόσωπα. Ένα από αυτά θα είναι και ο Χρήστος Παπαδογιάννης (φώτο), που επιστρέφει μετά από χρόνια στην κισαμίτικη ομάδα για να αναλάβει προπονητής τερματοφυλάκων και να είναι ουσιαστικά και ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή Βασίλη Γκούμπλια.
Από την ομάδα Παίδων του συλλόγου προωθήθηκαν οι Γιάννης Γιουρουκάκης, Βασίλης Σημαντηράκης, Δημήτρης Βογιατζάκης, Θοδωρής Σκαλιδάκης (τερματοφύλακας) και Γιώργος Μαρκετάκης. Παράλληλα υπήρξε και επίσημα ανανέωση της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Ανιάγκμπε.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook