Στο Ηράκλειο βρίσκεται από την Κυριακή το βράδυ η αποστολή του Εργοτέλη που μετά από αρκετή ταλαιπωρία επέστρεψε στη βάση της μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στο Γκάρντενερ της Ολλανδίας όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 
Η αποστολή της κρητικής ομάδας είχε καθυστέρηση τόσο από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ όσο και από το αεροδρόμιο της Αθήνας με την πτήση του Εργοτέλη να προσγειώνεται στο Ηράκλειο στις 9.30 το βράδυ. 
Παρά την κούραση αρκετοί ήταν οι παίκτες της κρητικής ομάδας που μίλησαν για την παραμονή τους στο Γκάρντενερ και για τα φιλικά που έδωσε η ομάδα τους. 

Ο Γρηγόρης Αθανασίου που χτυπάει την πόρτα του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας μετά τις εμφανίσεις που έκανε στα φιλικά της Ολλανδίας τόνισε : «Παίξαμε με αρκετά δυνατούς αντιπάλους και δείξαμε σε αυτά τα ματς ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Παιχνίδι με παιχνίδι μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος νομίζω ότι θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

Όσο για τον ίδιο και τις προσδοκίες του για φέτος επισήμανε : «Κάθε χρόνο προσπαθώ να διεκδικώ θέση βασικού στην ομάδα και φέτος για εμένα νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να καθιερωθώ στον Εργοτέλη. Είναι θετικό ότι και στα δύο φιλικά που αγωνίστηκα η ομάδα μου δεν δέχτηκε κάποιο τέρμα».

Ο Λευτέρης Γιαλούσης από την πλευρά του υπογράμμισε : «Ήτανε ένα πολύ δυνατό και καλό κομμάτι της προετοιμασίας αυτό που έγινε στην Ολλανδία. Πιστεύω ότι σε όλα τα φιλικά ανταποκριθήκαμε πολύ καλά και βαδίζουμε στο σωστό δρόμο έτσι ώστε όταν να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος». 

Αναφορικά με την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο ο δεξιός μπάκ του Εργοτέλη τόνισε : «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Το ματς με τον Πανιώνιο θα είναι δύσκολο αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουμε πολύ καλή παράδοση στη Νέα Σμύρνη . Πέρυσι και κερδίσαμε και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος». 

Ο Νίκος Κατσικοκέρης που ήρθε φέτος στον Εργοτέλη από τον Πλατανιά έκανε την πρώτη του προετοιμασία επιπέδου Σούπερ Λίγκα και υπογράμμισε ότι «Ήταν μια τεράστια εμπειρία για εμένα η προετοιμασία στην Ολλανδία. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά δουλέψαμε σκληρά και δείξαμε υψηλό επίπεδο σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Στη συνέχεια πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος». 

Ο Γιώργος Σαρρής από την πλευρά του που φέτος δείχνει ότι θα έχει περισσότερες ευκαιρίες από τον Νίκο Καραγεωργίου τόνισε : «Κάναμε μια δύσκολη προετοιμασία αν αναλογιστούμε ποιες ομάδες αντιμετωπίσαμε στα φιλικά , αλλά δείξαμε πολύ καλή εικόνα σε όλα τα παιχνίδια. Σημασία όμως έχει να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο». 

Οι παίκτες του Εργοτέλη θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για κάποιες μέρες πριν μπουν ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων καθώς ο Νίκος Καραγεωργίου έχει δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το απόγευμα.

 Άλλωστε και ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν γύρισε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο Ηράκλειο καθώς έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να ξεκουραστεί λίγες μέρες και να δει την οικογένεια του. Μαζί με τον Καραγεωργίου δεν επέστρεψαν στο Ηράκλειο και οι Ντάντομο και Κουτσιανικούλης που είχαν να διευθετήσουν κάποιες προσωπικές τους υποθέσεις πριν γυρίσουν στο Ηράκλειο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook