Σπουδαία νέα για το χανιώτικο ποδόσφαιρο προκύπτουν από τις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελπίδων Αντώνη Νικοπολίδη εν όψει της νέας σεζόν για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στους “εκλεκτούς” του εκλέκτορα της Εθνικής Ελπίδων βρίσκεται και ο Νίκος Πάτας, που διαπρέπει με τη φανέλα της Καλλιθέας στη Football League (18 συμμετοχές-2 γκολ και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας). Ο 20χρονος αμυντικός ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ιωνίας στο Αρένα και στη συνέχεια σε ηλικία μόλις 14 ετών ο Νίκος Πασβάντης τον πήρε μαζί του στην Ασπίδα Ναυστάθμου όπου ήταν βασικό στέλεχος στην Α’ Κατηγορία. Ακολούθησαν οι ομάδες υποδομής του Πλατανιά και ο ΑΟ Χανιά. Η πολύ καλή σεζόν που έκανε πέρσι στην Επισκοπή του έδωσε το “εισιτήριο” για την Καλλιθέα, όπου από το ξεκίνημα είναι βασικός στέλεχος και ήδη έχει μπει στο “μπλοκάκι” αρκετών ομάδων της “μεγάλης” κατηγορίας.

Ο Πάτας κλήθηκε για το φιλικό με την Ουγγαρία στην Τούμπα (22/03) και για ένα ακόμα που θα γίνει στην Πολωνία το σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook