Κλοπές χωρίς διακρίσεις φέρονται να έκαναν δύο άνδρες στο Ηράκλειο με τη λεία τους να ξεπερνά τις 19.000 ευρώ

35 προβατοειδή,  περισσότερα από 1.000 κιλά ελαιόλαδο, χρήματα, κοσμήματα, ποσότητα πετρελαίου και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 19.000 ευρώ φέρονται να έκλεψαν δύο άνδρες 29 και 40 ετών σε βαρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής και διακεκριμένες περπτώσεις κλοπών.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών εξιχνίσαν σήμερα μια υπόθεση Ζωοκλοπής σε ποιμνιοστάσιο και τέσσερις υποθέσεις κλοπών σε οικίες και αποθηκευτικούς χώρους, οι οποίες διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Φαιστού.

Ειδικότερα από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 16.03.2013 έως και την  02.02.2017, οι δύο ημεδαποί είχαν διαπράξει μια ζωοκλοπή από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 34χρονου ημεδαπού και επιπλέον τέσσερις κλοπές από οικίες και αποθηκευτικούς χώρους.

Συγκεκριμένα αφαίρεσαν, 35 προβατοειδή, περισσότερα από 1.000 κιλά ελαιόλαδο καθώς και χρήματα, κοσμήματα, ποσότητα πετρελαίου, αγροτικά μηχανήματα (ραβδιστικά, ξυλοκοπτικά) και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων ειδών ξεπερνά τις 19.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook