Το Λιμενικό Ταμείο Ν. Χανίων, συμμετέχει και αυτήν την χρονιά στην Ετήσια Παγκόσμια Έκθεση Κρουαζιέρας «SEATRADE CRUISE GLOBAL 2017»

Το Λιμενικό Ταμείο Ν. Χανίων, συμμετέχει και αυτήν την χρονιά στην Ετήσια Παγκόσμια Έκθεση Κρουαζιέρας «SEATRADE CRUISE GLOBAL 2017», η οποία πραγματοποιείται  από 13 έως 16 Μαρτίου, στο Fort Lauderdale  της Φλόριντα (ΗΠΑ), για την προώθηση του λιμένα Σούδας και της περιοχής Χανίων ως προορισμό κρουαζιεροπλοίων, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και  την Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ).

Η έκθεση αυτή, θεωρείται σε παγκόσμιο επίπεδο, η μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα της κρουαζιέρας, στην οποία παρουσιάζονται οι νέες τάσεις στην ιδιόμορφη αυτή «αγορά»,  καθώς επίσης ανακοινώνονται οι μελλοντικοί σχεδιασμοί και πλάνα ανάπτυξης από τις εταιρείες διαχείρισης κρουαζιέρας.

Ο Πρόεδρός του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων  κ. Μανωλικάκης Κων/νος, και ο υπάλληλός του κ. Πρώιμος Αντώνιος, έχει προγραμματιστεί να συναντηθούν με στελέχη εταιρειών κρουαζιέρας, προβάλλοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του λιμανιού μας και της περιοχής μας με στόχο την αύξηση του αριθμού των τουριστών και πλοίων κρουαζιέρας που επιλέγουν τα Χανιά ως προορισμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook