Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης ανανεώθηκε η θητεία της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης στην προεδρία της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης

Με Απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη, ορίζεται εκ νέου  Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, της οποίας η θητεία στη συγκεκριμένη θέση λήγει στις 31 Αυγούστου 2019.

Σχετικά με την ανανέωση της θητείας της ως Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης, η κα Λιονή δήλωσε τα εξής:

« Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για την εμπιστοσύνη, που επιδεικνύει στο πρόσωπό μου, ανανεώνοντας τη θητεία μου ως Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης. Θεωρώ ότι τα έξι αυτά χρόνια που έχω την τιμή  και ευθύνη της εν λόγω θέσης, έχω καταβάλλει κάθε προσπάθεια μαζί με τους συναδέλφους, περιφερειακούς συμβούλους, που υπηρετούμε στην Οικονομική Επιτροπή, αλλά και τους υπηρεσιακούς μας συνεργάτες, να προασπίσουμε τα συμφέροντα της Περιφέρειας Κρήτης και το δημόσιο χρήμα, λαμβάνοντας αποφάσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και ανάπτυξης, με γνώμονα πάντα τη νομιμότητα αλλά και την ηθική».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook