Την ίδρυση ΚΕΠ στη Δ.Ε. Κολυμβαρίου ζητάει με ομόφωνη απόφαση του το ΔΣ του Δήμου Πλατανιά, η οποία λήφθηκε κατά την τελευταία τακτική συνεδρίαση του που έλαβε χώρα την Τρίτη 14/3/2017.

Το ΚΕΠ, σύμφωνα με την απόφαση, προτείνεται να στεγαστεί στο χώρο του δημοτικού καταστήματος Κολυμβαρίου ενώ ο Δήμος προτίθεται να αναλάβει όλες τις δαπάνες που απαιτούνται για τη δημιουργία και λειτουργία αυτού (τεχνικές παρεμβάσεις, εξοπλισμός λειτουργίας, λοιπές λειτουργικές δαπάνες).

Το αίτημα ίδρυσης ΚΕΠ στη Δ.Ε. Κολυμβαρίου πρόκειται να αποσταλεί το αμέσως επόμενο διάστημα προς το αρμόδιο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης  προκειμένου να υπάρξει η σχετική έγκριση και η δημοσίευση στο ΦΕΚ της πράξης ίδρυσης του.

Αίτημα για προσλήψεις 2 ατόμων στα ΚΕΠ του Δήμου Πλατανιά

Παράλληλα το ΔΣ Πλατανιά, κατά την ίδια συνεδρίαση του, έλαβε ομόφωνη απόφαση υποβολής αιτήματος προς το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών για την πρόσληψη δύο (2) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών των ΚΕΠ του Δήμου και συγκεκριμένα ενός υπαλλήλου ειδικότητας ΠΕ Διεκπεραίωσης Πολιτών και ενός υπαλλήλου ειδικότητας ΤΕ Διεκπεραίωσης Πολιτών, για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους με σύμβαση μίσθωσης έργου.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook