Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έδωσε προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών στον ΑΟ Χανιά για την εξόφληση των οφειλών προς τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας Ανέστη Χατζηλιάδη και Ερίντ Πρίφτη.

Βέβαια από τη χανιώτικη ομάδα –σύμφωνα με όσα αναφέρει το flnews.gr- υποστηρίζουν ότι υπάρχει διακανονισμός για τις οφειλές προς τους δύο ποδοσφαιριστές.

Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ αναφέρουν τα εξής:

Αριθμός απόφασης 26/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών  από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 27/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ερντίν Πρίφτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών  από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook