Ευχαριστήριες ανακοινώσεις για τη συνεισφορά και το έργο του απερχόμενου Αντιδημάρχου σε θέματα Παιδείας,  Βασίλη Γλαμπεδάκη 

Ευχαριστήριες ανακοινώσεις για τη συνεισφορά και το έργο του απερχόμενου Αντιδημάρχου σε θέματα Παιδείας,  Βασίλη Γλαμπεδάκη εξέδωσαν οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κισσάμου και οι Σύλλογοι Διδασκόντων Δημοτικών Σχολείων Δήμου Κισσάμου.

Παράλληλα, εύχονται καλή επιτυχία στον νέο Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Κισσάμου, Μανώλη Δερουκάκη.

Η ανακοίνωση τωω Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

Οι  Διευθυντές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κισσάμου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας αλλά και την ευγνωμοσύνη μας προς το απερχόμενο Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο σε θέματα Παιδείας κ. Βασίλειο Γλαμπεδάκη.
Η ομαλή και δημιουργική συνεργασία μας, τα 2,5 περίπου τελευταία χρόνια, ήταν πολύ σημαντική όχι μόνο για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας αλλά και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Και γι’ αυτό έμπρακτη απόδειξη αποτελεί η αξιοπιστία αλλά και η απόλυτη διαφάνεια των υπηρεσιών που προσέφερε σε όλους μας.

Για κείνον οι ανάγκες των σχολείων ήταν προτεραιότητα οπότε, πάντα , με προθυμία και αγάπη ανταποκρινόταν στις όποιες δυσκολίες τους, σε συνεννόηση βέβαια με τον Δήμαρχο Κισσάμου τον κ. Σταθάκη, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του.
Κ. Βασίλη σας ευχαριστούμε και πάλι, για το έμπρακτο ενδιαφέρον σας και την πολύτιμη αρωγή σας, τα χρόνια αυτά, στο τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, στοιχείο που αποτελεί για όλους μας, βεβαιότητα ότι με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη θα υπηρετήσετε τη νέα θέση που σας έχει ανατεθεί, η οποία αφορά την Δημόσια Υγεία και Αλληλεγγύη, έναν τομέα εξίσου ευαίσθητο και ιδιαίτερα σημαντικό. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή θητεία και σε αυτό το έργο σας.
Παράλληλα καλωσορίζουμε τον νέο μας Αντιδήμαρχο και αρμόδιο σε θέματα Παιδείας τον κ. Δερουκάκη Εμμανουήλ στον οποίο εκφράζουμε τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχές μας για επιτυχία στο επίσης δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει. Είμαστε σίγουροι ότι θα επιδείξει το ανάλογο ενδιαφέρον και την υπομονή που απαιτεί η θέση αυτή.

Τέλος ευχόμαστε σε όλους τους αρμοδίους που στελεχώνουν τον Δήμο μας, με τον νέο ανασχηματισμό, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο που ανέλαβαν.

Οι Διευθυντές,
Η Διευθύντρια 1ου Γυμνασίου Κισσάμου: κ. Μαζοκοπάκη Αντωνία
Ο Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Κισσάμου: κ. Παπαευαγγέλου Χαρίλαος
Ο Διευθυντής Γενικού Λυκείου Κισσάμου: κ. Ψαράκης Γεώργιος
Ο Διευθυντής ΕΠΑΛ Κισσάμου: κ. Μπορμπουδάκης Ανδρέας

Η ανακοίνωση των Συλλόγων Διδασκόντων Δημοτικών Σχολείων:

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων του 1ου, 2ουκαι 3ου Δημοτικών Σχολείων Κισάμου, καθώς και των Δημοτικών Σχολείων Δραπανιά και Πλατάνου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κ. Γλαμπεδάκη Βασίλειο, πρώην Αντιδήμαρχο του Δήμου Κισάμου και υπεύθυνο των εκπαιδευτικών θεμάτων του Δήμου, για την προσφορά του στα εκπαιδευτικά θέματα των σχολείων μας, αλλά και την υποστήριξη που μας παρείχε φροντίζοντας τα σχολεία να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ευχόμαστε επίσης τον κ. Δερουκάκη Εμμανουήλ, Αντιδήμαρχο του Δήμου Κισάμου, υπεύθυνο εκπαιδευτικών θεμάτων του Δήμου καλή επιτυχία στο έργο του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook