Η πιο ρομαντική και ονειρεμένη πρόταση γάμου του περασμένου καλοκαιριού ήταν αναμφίβολα αυτή που έκανε ο Θέμης Ταγκαλάκης στην Βασούλα Ψυχογιού.

Να σας θυμίζουμε λίγο το σκηνικό: Volcano, μαγική βραδιά, νύχτα καλοκαιριού, με το μαγαζί να είναι γεμάτο από κόσμο και τον Βασίλη Καρρά στην πίστα να αποθεώνεται με τα τραγούδια του.

Ξαφνικά, ο Βασίλης Καρράς καλεί πλάι του έναν νεαρό άνδρα που κάτι έλεγε για μία Βασούλα. Ήταν η πρόταση γάμου που έκανε ο Θέμης στην αγαπημένη του Βασούλα, έχοντας δώσει νωρίτερα το δαχτυλίδι στον γνωστό τραγουδιστή στο καμαρίνι του, ο οποίος με χαρά δέχτηκε να υλοποιήσει και να κάνει πράξη την ιδέα του μελλοντικού γαμπρού.

Όπως καταλαβαίνετε το μαγαζί σηκώθηκε όρθιο και όταν η Βασούλα είπε το «ναι» έγινε ο χαμός. Ε, λοιπόν, το patrasevents.gr με αφορμή το βίντεο που βρήκε στο youtube έψαξε το όλο θέμα και ανακάλυψε ότι ο γάμος αυτός θα γίνει σε λίγες μέρες από τώρα, με την πρόταση που έγινε τότε, πριν από λίγους μήνες, να παίρνει πλέον σάρκα και οστά.

Πιο συγκεκριμένα ο γάμος θα γίνει στις 28 Απριλίου στο Δημαρχείο της Χαλανδρίτσας, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα μικρό τραπέζι στο Σαραβάλι. Τα δύο παιδιά θα ενώσουν τις ζωές τους μετά από χρόνια σχέσης, ενώ μετά από ένα χρόνο θα πραγματοποιήσουν και θρησκευτικό γάμο, όπου θα έχουν καλεσμένο τον Βασίλη Καρρά.

Ο γνωστός τραγουδιστής που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι φίλος του θείου της νύφης που έχει το καφέ μπαρ «Ωδείο» στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου, δεν πρόκειται να αρνηθεί και σίγουρα θα βρει έναν τρόπο για να παρευρεθεί στο μυστήριο.

Άλλωστε από αυτόν ξεκίνησε το… κρέμασμα! Εμείς πάντως ευχόμαστε στα δύο παιδιά να ζήσουν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι, όπως είναι τώρα!

Πρόταση γάμου στον Καρρά

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook