Στις ερωτήσεις των φιλάθλων, στο πλαίσιο της “ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ” στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League απάντησε ο Γιώργος Μανούσος.

Ο επιθετικός του Πλατανιά τόνισε ότι δεν είναι εφικτός, αλλά ούτε ακατόρθωτος ο στόχος των πλέι οφ, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο μεγάλος του προσωπικός στόχος ήταν, είναι και θα είναι «να με αξιώσει ο Θεός να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο!».

Αναλυτικά οι ερωτήσεις στον Μανούσο και οι απαντήσεις του επιθετικού της χανιώτικης ομάδας:

Ερώτηση από τον Βασίλη Τσακιρίδη

Έχεις αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες νησιών. Πώς το έχεις καταφέρει; Είναι απλά σύμπτωση; Το έχεις σκεφτεί ποτέ;

Νομίζω ότι είναι απλά σύμπτωση! Ξεκίνησα επαγγελματικά την καριέρα μου από την Μυτιλήνη για τον Αιολικό μιας που είμαι από εκεί. Mετά από 3 χρόνια πήγα στον ΟΦΗ έκατσα εκεί 3 χρόνια και από εκεί ξαναγύρισα στο νησί μου για λογαριασμό της Καλλονής. Μετά από 5 χρόνια ο δρόμος μου ξανασυναντήθηκε με την Κρήτη και τα Χανιά για τον Πλατανιά! Δεν επιδίωξα να πάω σε νησί, ήταν απλά σύμπτωση!

Ερώτηση από τον Ελευθέριο Κορδατζή

Είσαι στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία και τα στατιστικά σου είναι αρκετά καλά φέτος. Αν σου έλεγαν πως του χρόνου θα παίζεις στο εξωτερικό σε ομάδα Α’ κατηγορίας, σε ποιο πρωτάθλημα θα ήθελες να αγωνιστείς; Έχεις κάποια προτίμηση σε ομάδα;

Αν θα είχα κάποια πρόταση από εξωτερικό θα ήθελα να πάω να αγωνιστώ στην Ισπανία! Μου αρέσει πολύ! Τώρα αν είχα προτίμηση σε ομάδα, όχι δεν το έχω σκεφτεί.

Ερώτηση από τον Βαγγέλη Πετράκη

Θα ήθελες να παραμείνεις και του χρόνου στον Πλατανιά;

Έχω συμβόλαιο με τον Πλατανιά ακόμη ένα χρόνο και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτήν την ομάδα. Αλλά και να τελείωνε το συμβόλαιο μου πάλι θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα!

Ερώτηση από την Δημήτρη Καραπάνο

Ποιο είναι το όνειρό σου ως ποδοσφαιριστής;

Το όνειρό μου ως ποδοσφαιριστής ήταν, είναι και θα είναι να με αξιώσει ο Θεός να φορέσω την φανέλα με το εθνόσημο!

Βρίσκεστε μόλις 2 βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στα Play Off . Θεωρείς ότι είναι εφικτός στόχος; Είναι κάτι που έχετε αρχίσει να το συζητάτε;

Δεν είναι εφικτός στόχος αλλά και δεν είναι και ακατόρθωτος! Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά στα δύσκολα φαίνεται να τα πηγαίνουμε καλά! Το είχαμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας. Πιστεύω ότι με λίγη τύχη μπορεί να χαμογελάσουμε!

Σε ποιον αγώνα θεωρείς ότι έχεις κάνει την καλύτερή σου εμφάνιση και γιατί;

Νομίζω σε αγώνα με τον Πανιώνιο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε 1-1 με δικό μου γκολ και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι.

Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Τον ελεύθερο χρόνο μου τον περνάω με τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Πηγαίνουμε βόλτες είτε για καφέ είτε σε κάποια παιδική χαρά!

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Πλατανιά;

Τους ευχαριστούμε παρά πολύ για την συμπαράσταση που μας δείχνουν και θέλουμε να τους κάνουνε ακόμη πιο υπερήφανους και εύχομαι να τα καταφέρουμε!

Ερώτηση από τον Σταύρο Γεωργοβρεττάκο

Εάν σου δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστείς σε: Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ή Παναθηναϊκό, ποια ομάδα θα επέλεγες και γιατί;

Είναι μια δύσκολη ερώτηση… Θα πήγαινα σε αυτήν που θα με ήθελε πιο πολύ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook