Για τους στόχους και τις προτεραιότητες της Δημοτικής αρχής συζήτησαν ο Δήμαρχος και οι νέοι Αντιδήμαρχοι

Οι στόχοι της νέας δημοτικής περιόδου και οι προτεραιότητες που θέτει η Δημοτική Αρχή απασχόλησαν τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, Θ. Καλαντζάκη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Η. Νταραρά των νέων Αντιδημάρχων  Χ. Χατζημαρκάκη, Μ. Λουτσέτη, Γ. Ασπραδάκη, Α. Πανταζή και Μ. Βρυγιωνάκη, της Γενικής Γραμματέας, κ. Θ. Χριστοδούλου και των Ειδικών Συνεργατών, Γ. Μανιαδάκη, Κ. Περβολαράκη και Ε. Νεστοράκη. 

Με αφορμή την έναρξη της νέας θητείας ο Δήμαρχος ενημέρωσε το νέο εκτελεστικό σχήμα για τις ανάγκες που καταγράφονται, τις προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν και τους ρυθμούς που απαιτεί η καθημερινότητα του Δήμου προκειμένου να υλοποιηθούν απαιτούμενα έργα και να βελτιωθεί ο τομέας της  καθημερινότητας. 

Η εξυπηρέτηση του πολίτη, η υποστήριξη βασικών τομέων, όπως η ύδρευση, η άρδευση, η καθαριότητα, η αγροτική οδοποιία  αλλά και η υποστήριξη των αναγκών των Τοπικών Κοινοτήτων ήταν θέματα που αναπτύχθηκαν αναλυτικά με τον κ. Καλαντζάκη να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη άμεσης και αποτελεσματικής διαχείριση από τους καθ’ ύλην και κατά τόπο αρμοδίους Αντιδημάρχους  των όποιων αναγκών προκύπτουν. 

Όπως τόνισε «η συμβολή των αντιδημάρχων στην καθημερινότητα του δήμου είναι επιβεβλημένη και άκρως σημαντική.  Η άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των δημοτών και αποτελεσματικός σχεδιασμός για έργα και παρεμβάσεις αποτελούν βασικούς στόχους μας που απαιτούν από όλους οργανωμένη δουλειά και προγραμματισμό, καταμερισμό εργασιών, συνεργασία και αποτελεσματικό σχεδιασμό προς όφελος πάντα του Δήμου Ιεράπετρας και του δημότη». 

Αναφερόμενος στο έργο των μέχρι πρότινος Αντιδημάρχων, ο κ. Καλαντζάκης αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν, τονίζοντας ότι στην περίοδο αυτή απαιτείται ακόμα περισσότερη δουλειά. Ολοκληρώνοντας ο Δήμαρχος ευχήθηκε μια γόνιμη, παραγωγική και αποδοτική θητεία  σε όλους για ένα ακόμη πιο αποτελεσματικό και χρήσιμο για τον πολίτη του Δήμου Ιεράπετρας έργο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook