Μίλησε στην Μόνιμη Ειδική Επιτροπή της Βουλής και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων “ΣΤΗΡΙΖΩ” ο Άγιος Χριστόφορος Σταύρος Πολέντας, ο επιστημονικός συνεργάτης Μανόλης Λεράκης και το μέλος του Συλλόγου Ελένη Πολυράκη, προσήλθαν κατόπιν προσκλήσεως σε συνεδρίαση της Μόνιμης Ειδικής Επιτροπής για την οδική Ασφάλεια της Βουλής και κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των τροχαίων θυμάτων, προτάσεις για την αντιμετώπιση – βελτίωση της υφιστάμενης νομοθεσίας καθώς και δέσμη μέτρων ανά Υπουργείο, προς υιοθέτηση και ψήφιση.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Ουρσουνίδης Γεώργιος αφού ενημερώθηκε και κατ’ ιδίαν για της δράσεις του Συλλόγου, επέδειξε απόλυτη κατανόηση και μεγάλο, πραγματικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον για την επίλυση όλων των προβλημάτων καθώς και για τις δράσεις του Συλλόγου μας, τις οποίες ο Σύλλογός μας θα προτείνει και εγγράφως, για να συνδιοργανώσει με την Επιτροπή και με τη στήριξη και των αρμόδιων Υπουργείων (Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών, Παιδείας και Υγείας) υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας,  ώστε οι νέοι μας να μας οδηγήσουν σε άλλο δρόμο για την οδική ασφάλεια.

Την 18:00 ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος δέχθηκε τον Πρόεδρο κ. Πολέντα ο οποίος του έθεσε υπόψη του τα σοβαρά προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες, και κατέθεσε προφορικά προτάσεις για την οδική ασφάλεια.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά, τα προβλήματα και τις δυσκολίες των οικογενειών από τροχαίους θανάτους, τάχθηκε για μία ακόμη φορά υπέρ της δικαίωσης του αγώνα και της βελτίωσης όπου απαιτείται, για αλλαγές στο νομικό και όχι μόνο πλαίσιο και μας διαβεβαίωσε ότι θα στηρίζει θεσμικά, το δίκαιο αγώνα μας για τιη δικαίωση των τροχαίων θυμάτων – αναπήρων και των οικογενειών τους.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook