Η γυναίκα του ιθύνων νους, σύμφωνα με τον πρώην συνήγορό του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα, τα ίχνη του οποίου έχουν αγνοούνται μετά την καταδίκη του σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας.

Ο ίδιος και η σύζυγός του κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Το ένταλμα σύλληψής τους είναι σε ισχύ και, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον μηνυτή και πρώην συνήγορο του Αρτέμη Σώρρα, Φώτη Λεπίδα, θα κινηθούν οι διαδικασίες για τη σύλληψή του ζευγαριού ενώ απόσπασμα της δικαστικής απόφασης αναμένεται να διαβιβαστεί στην Αστυνομία.

Εφόσον ο Σώρρας και η σύζυγός του συλληφθούν, θα οδηγηθούν στη φυλακή καθώς σε βάρος τους έχει εκδοθεί ήδη ένταλμα. Αν συμβεί αυτό η μόνη δυνατότητα που έχει το ζεύγος Σώρρα είναι, ενώ βρίσκονται στη φυλακή, να προσφύγει κατά της προσωρινής τους κράτησης με αίτηση αποφυλάκισης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει ήδη κληθεί ως ύποπτος για τέλεση κακουργημάτων της απάτης και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, σε έγγραφες εξηγήσεις, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται με αφορμή καταγγελίες για τη δράση του.

Όπως λέει ο κ. Λεπίδας στην εφημερίδα «Έθνος», η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα είναι ο «ιθύνων νους» κι εκείνος ακολουθεί. Σε ό,τι αφορά την «Ελλήνων Συνέλευσις», υποστηρίζει πως πρόκειται για μία γελοιότητα από την οποία οι υποστηρικτές αρχίζουν και αποχωρούν. «Κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται χάρη στη δημοσιογραφική έρευνα, η οποία άλλωστε προκάλεσε και την παρέμβαση του εισαγγελέα» τονίζει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook