Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων ανακοινώνει προς τα μέλη του ότι θα πραγματοποιήσει Σχολή Μύησης στο Canyoning (τεχνική κατάβαση φαραγγιών), με την μορφή ταχύρυθμου σεμιναρίου, από τις 29 Μαρτίου έως και τις 9 Απριλίου 2017.

Η Σχολή θα διοργανωθεί σύμφωνα με τα πρότυπα που έχει ορίσει η Ελληνική Σχολή Διάσχισης και Εξερεύνησης Φαραγγιών (Canyoning) της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η Σχολή αυτή απευθύνεται σε νέους και νέες που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές, προκειμένου να μπορούν να προσεγγίζουν τεχνικά φαράγγια περιορισμένης δυσκολίας με ασφάλεια, καθώς αφενός υπάρχουν κίνδυνοι, αφετέρου η προσπέλασή τους απαιτεί συχνά τη χρήση ειδικών γνώσεων και εξοπλισμού (κατάβαση με σχοινί, άλματα, τσουλήθρες, καθώς και τεχνικές κίνησης ομάδας).

Η διάρκεια της εκπαίδευσης και των σεμιναρίων θα είναι περίπου 12 ημέρες, το αναλυτικό πρόγραμμα, ο κανονισμός λειτουργίας, καθώς και οι αιτήσεις συμμετοχής σε αυτά, θα διατίθεται στα γραφεία του Συλλόγου. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.

Τα βασικά δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στην Σχολή πρέπει να κατατεθούν στον γραμματεία του Συλλόγου, υπόψη κ. Γεώργιου Μαζωνάκη, την προηγούμενη ημέρα, πριν την έναρξη των μαθημάτων, δηλαδή μέχρι την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης των συμμετεχόντων.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως 23:00, τηλ. 28210 44647 ή στον κ. Γεώργιο Μαζωνάκη, Έφορο Σπηλαιολογίας & Canyoning, κιν. 6970961599.

                                    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook