Το Σάββατο 18.3.2017 πραγματοποιήθηκε στο Αρκαλοχώρι ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό ομιλητή το βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ηγουμενίδη.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης ανέλυσε διεξοδικά την κυβερνητική πολιτική, αναφέρθηκε εκτενώς στις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από τη διαπραγμάτευση και άκουσε όλα τα αιτήματα και τις απόψεις των τοπικών φορέων και πολιτών, υπογραμμίζοντας ότι η Κυβέρνηση είναι ανοιχτή στο διάλογο με τη κοινωνία. Η γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση επεκτάθηκε και στα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών πλήθος κόσμου.  Ανάμεσα στους φορείς που παρευρέθηκαν ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου, το Σωματείο «Φίλοι» του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου, ο Αθλητικός Σύλλογος «Άθλεση» και ο Όμιλος Φιλάθλων Αρκαλοχωρίου.

Επίσης, παρευρέθησαν και έκαναν παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Μινώα-Πεδιάδος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Αντιδήμαρχος Μινώα-Πεδιάδος κ. Ζαχαρίας Δερμιτζάκης, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Μινώα-Πεδιάδος..

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook