Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από σήμερα ο 26χρονος, που σύμφωνα με την καταγγελία 16χρονης από το Ηράκλειο, αφού την βίασε και την \”πότισε\” ναρκωτικά, την περιέφερε από σπίτι σε σπίτι \”πασάροντάς\” την σε φίλους του, με αποτέλεσμα τον ομαδικό βιασμό της.

Από την πλευρά του ο 26χρονος υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με την πλήρη συμμετοχή της 16χρονης και αρνείται τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και αφορούν βιασμό, σωματεμπορία σε βάρος ανηλίκου, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, χρήση ναρκωτικών, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου

Εν τω μεταξύ σήμερα απολογούνται οι δύο 20χρονοι που επίσης κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της ανήλικης κοπέλας.

Πρόκειται για δύο νεαρούς, αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν το Σάββατο προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα  Δευτέρα.

Οι 20χρονοι, αρνούνται και αυτοί με τη σειρά τους κάθε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της 16χρονης, που υπενθυμίζεται ότι έγινε από 15 συνολικά άτομα και αφού φρόντιζαν να \”ποτίζουν\” με ναρκωτικά το θύμα τους.

Η 16χρονη δήλωσε στις αρχές ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο αναγνώρισε τους δύο παραπάνω δράστες από την ομάδα των ατόμων, που για τρεις περίπου ημέρες την κρατούσαν σε σπίτι, τη βίαζαν και της πρόσφεραν ναρκωτικά σε εισπνεόμενη μορφή. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook