Άτυχη στάθηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό η Κ15 του Πλατανιά, που δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και μάλιστα με αυτογκόλ (2-2).

Οι παίκτες του Γιώργου Ριτζάκη έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο Κορωπί και στο φινάλε της αναμέτρησης έχασαν την ευκαιρία να πάρουν μία σπουδαία νίκη.

Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν στο 15’ με τον Λιάσκο, για να “απαντήσει” στο 25’ με εκτέλεση φάουλ ο Νταγκουνάκης. Στο 78’ ο Φασαράκης έπειτα από ατομική προσπάθεια έδωσε προβάδισμα στον Πλατανιά, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καραπιδάκης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από ενέργεια του Τουρκοχωρίτη την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2.

Παναθηναϊκός (Άρης Κυριαζής): Γαρδούνης, Σαλάτας, Δουδέσης, Σιαφάκας, Νούσης, Σιατούνης, Καρβούνης, Δημοσθενιάδης, Τουρκοχωρίτης, Λαζαρίδης (64’ Βόσσος), Λιάσκος (74’ Φοινίκης).

Πλατανιάς (Γιώργος Ριτζάκης): Τζολάκης (50’ λ.τρ. Νικοάρα), Καραπιδάκης, Μαλιχούτης, Γιαννικάκης, Νιαυραδάκης, Φασαράκης, Καραταράκης (60’ λ.τρ. Βάρδας), Νταγκουνάκης, Δρικάκης (65’ Φραγγεδάκης), Σκέντζος (74’ Μαρκαντωνάκης), Μπερικάκης (45’ λ.τρ. Αλιφιεράκης)

Φωτ. αρχείου Τάκης Δασκαλάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook