Σε ειδική εκδήλωση, που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα πότε θα γίνει, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα τιμήσει τα δυο κορίτσια από τα Χανιά, που έγραψαν το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες με την Εθνική υδατοσφαίρισης, Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Ηλέκτρα Ψούνη.

Για την Μανωλιουδάκη οι τιμητικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Κυριακή (7/8) όπου υπήρξε βράβευση στο χωριό της, τα Καράνου, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ανακοινώνει ότι σε αναγνώριση της επιτυχίας που σημείωσαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών, οι Χανιώτισσες αθλήτριες Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Ηλέκτρα Ψούνη, οι οποίες αμφότερες προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Ομίλου, είναι αποφασισμένος να τις τιμήσει σε εκδήλωση, λεπτομέρειες για την οποία θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. Για την ώρα, ο Ν.Ο.Χ. αναμένει στα Χανιά την Ηλέκτρα Ψούνη, προκειμένου μαζί με τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη να προχωρήσει στη βράβευσή τους, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης για την επιτυχία που κατάφεραν με την εθνική μας ομάδα στη Σαγκάη».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook