Κινητοποίηση πραγματοποίησε απόψε το ΚΚΕ στα Χανιά ενάντια στο νέο πακέτο μέτρων που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων με τα μέλη του ΚΚΕ να διαμαρτύρονται για τη διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη και τα μέτρα που θα φέρει το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Όπως υποστήριξαν στη συγκέντρωση:

“Τα νέα μέτρα δεν είναι μόνο οι απαιτήσεις των δανειστών, όπως τα παρουσιάζει η κυβέρνηση, για να στηρίξει μια ακόμη φορά το παραμύθι της σκληρής διαπραγμάτευσης.

Είναι κατευθύνσεις της ΕΕ, του ΔΝΤ, του ΟΟΣΑ που εφαρμόζονται σε όλες τις χώρες. Είναι οι απαιτήσεις των βιομηχάνων, εφοπλιστών, μονοπωλίων στη χώρα μας, προϋπόθεση για να στηριχτεί η κερδοφορία τους.\

Γι’ αυτό και το κεφάλαιο είναι το μόνο που μπορεί να πανηγυρίζει για το κλείσιμο της αξιολόγησης.
Καμιά αναμονή – Καμιά ανοχή στη νέα κοροϊδία των «αντιμέτρων» και της «δίκαιης ανάπτυξης»

Τα τελευταία στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα είναι βασανιστική, αβέβαιη, στο φόντο και των διεθνών εξελίξεων.”

Τα μέλη του ΚΚΕ στα Χανιά κάλεσαν το εργατικό κίνημα να ανασυνταχθεί:

“Αυτό που χρειάζεται είναι να ανασυνταχθεί το εργατικό κίνημα, να μπουν νέες δυνάμεις στη μάχη. Όλοι μαζί, εργάτες, υπάλληλοι, βιοπαλαιστές αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, νέοι και γυναίκες ενάντια στον κοινό εχθρό, το καπιταλιστικό σύστημα και τα μονοπώλια, που φέρνουν συνεχώς νέα βάσανα.” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook