Δύο τιμητικές βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο του αγώνα του Πλατανιά με τον Ηρακλή, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι, πριν την έναρξη του αγώνα, δια χειρός του προπονητή τους Σάββα Παντελίδη απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Παράσχο που ξεπέρασε τις 500 παρουσίες στην Α’ Εθνική. Ο έμπειρος τεχνικός της χανιώτικης ομάδας έχει εργαστεί στον “γηραιό” δύο διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Πλατανιάς βράβευσε τα παιδιά (τα περισσότερα από τα οποία στελεχώνουν την Κ20) που κατέκτησαν το Κύπελλο Χανίων εκπροσωπώντας στον θεσμό τον Ερασιτέχνη.

Τη βράβευση έκαναν δύο παίκτες που πανηγύρισαν το 2009 το τελευταίο (πριν από αυτό που πήραν οι “μικροί”) Κύπελλο Χανίων του Πλατανιά, στον δραματικό τελικό του Ε.Σ. Χανίων με τον ΑΟΧ, οι Χρήστος Παληγεώργος και Λευτέρης Λειβαδίτης.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων συγχαίρει και τιμά το μέλλον της. Τα παιδιά της ομάδας Κ20, που κατέκτησαν πανάξια το Κύπελλο Ερασιτεχνών Χανίων, αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται και στις ακαδημίες μας.

Συγχαίρει επίσης τους προπονητές τους, Νίκο Μαναρώλη, Κώστα Γκολέμη και Γιάννη Λιουδάκη, που έχουν επιφορτιστεί με την αποστολή να κάνουν τα παιδιά των ακαδημιών του Πλατανιά, καλούς ποδοσφαιριστές, κυρίως όμως ακόμα καλύτερους ανθρώπους.

Τα παιδιά που οδήγησαν την Κ20 μέχρι το τρόπαιο είναι:

Κουράκης Μάρκος, Τζολάκης Κωνσταντής, Λάμτσε Φράνκο, Τσατσαρώνης Χριστόφορος, Αμαραντίδης Γιώργος, Σπίντζος Αλέκος, Μπουχλής Μανώλης, Μερόλι Γιάννης, Βαφειάδης Βασίλης, Κωνσταντινίδης Γιώργος, Μαθιουδάκης Βασίλης, Βασιλάκης Νίκος, Ρουσάκης Ευγένιος, Τσακμάκης Δημήτρης, Λέκας Στέκιος, Παπαδάκης Μανώλης, Αμαραντίδης Αντώνης, Καμπόσος Πέτρος, Λαμπάκης Παναγιώτης, Βουρτσάνης Μάνος, Φούφλια Σάαντο, Ουές Αμπντούλ, Ντόι Γιάννης, Αναστασόπουλος Βασίλης, Μαλανδράκης Κυριάκος, Αργυρουδάκης Νίκος και Σταυρουλάκης Στέλιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook