Το 10ο γκολ του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε απέναντι στον Ηρακλή ο Γιώργος Γιακουμάκης, χαρίζοντας ακόμα μία πολύτιμη νίκη στον Πλατανιά.

Ο 22χρονος επιθετικός παρέλαβε σε ακόμα ένα παιχνίδι το βραβείο “ΕΛΕΠΑΠ-MVP” συγκεντρώνοντας τις περισσότερες προτιμήσεις ανάμεσα στους αθλητικούς συντάκτες που κάλυψαν το παιχνίδι της Δευτέρας (20/03) στα Περιβόλια.

Τη βράβευση έκανε ο νεαρός θαυμαστής του πρώτου σκόρερ του Πλατανιά, Γιάννης Σιμώσης.

Μετά τη βράβευσή του ο Γιακουμάκης δήλωσε τα εξής:

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι πιστεύαμε από πριν ότι το ματς θα κρινόταν στο γκολ και ευτυχήσαμε να το βάλουμε εμείς και να πάρουμε τη νίκη. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα, είτε σκοράρω είτε όχι, αλλά το κύριο στοιχείο ως επιθετικός είναι να σκοράρω. Το έκαναν και σήμερα και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη δυσκολία του Πλατανιά με τις θεωρητικά “μικρές” ομάδες: «Με τις μικρές ομάδες υπάρχει παραπάνω πίεση για τους βαθμούς, με τις μεγάλες μόνο να κερδίσεις έχεις. Και στις κλειστές άμυνες δεν είμαστε και τόσο αποτελεσματικοί. Θα μπορούσα βέβαια να έχω σκοράρει και στο πρώτο ημίχρονο, ευτυχώς το έκανα στο δεύτερο. Συνεχίζουμε, θα το κυνηγήσουμε όσο μπορούμε και στο τέλος θα δούμε τι θα κάνουμε».

Για το αν έχει κλείσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Ναι, έχει κλείσει. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το καλοκαίρι θα είμαι στην ΑΕΚ, όμως τώρα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και σκέφτομαι μόνο να βοηθήσω την ομάδα που είμαι».

Το video με τη βράβευση και τις δηλώσεις του Γιακουμάκη:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook