Έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τη νέα του ομάδα να πετύχει το στόχο της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία, δήλωσε το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Γιώργος Γεωργίου. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έφτασε στο Ηράκλειο την Πέμπτη το απόγευμα δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης και της κατάκτησης του μεγάλου στόχου της ανόδου.

Παρά την καθυστέρηση και το ατυχές περιστατικό που είχε, καθώς μία από τις βαλίτσες του δεν έφτασε ποτέ στο Ηράκλειο, ήταν ορεξάτος και μιλώντας για την μετεγγραφή του στον ΟΦΗ, που ήταν και η τελευταία για την Κρητική ομάδα, τόνισε: «Η μετεγγραφή μου έγινε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και χρειάσθηκε αγώνας δρόμου για να πραγματοποιηθεί. Υπήρχε θέληση για συνεργασία και από τις δύο πλευρές και ελπίζω αυτή να δικαιώσει και τις δύο πλευρές. Έρχομαι σε μια ομάδα που έχει ιστορία και στόχο την άνοδο στη Super League και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε το στόχου που υπάρχει. Ξέρω τη δυναμική και την ιστορία του ΟΦΗ σαν ομάδα, όπως και κάποιους παίκτες και ανθρώπους της διοίκησης όπως τον πρόεδρο και τον προπονητή που έπαιξαν και αυτοί ρόλο στο να έρθω στην ομάδα».

Απαντώντας στο τι ξέρει για τη νέα του ομάδα ο Γιώργος Γεωργίου απάντησε: «Έχω δει κάποιους αγώνες του ΟΦΗ και έχω μια εικόνα για την ομάδα. Ξέρω και κάποιους ποδοσφαιριστές που ήμασταν συμπαίκτες στο παρελθόν. Το πρωτάθλημα και η συνέχειά του είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για την άνοδο», ενώ για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται και το πόσο έτοιμος είναι να βοηθήσει τον ΟΦΗ, τόνισε: «δεν έχω κανένα αγωνιστικό πρόβλημα ή κάποιον τραυματισμό και είμαι έτοιμος να παίξω. Έχω ήδη δώσει 14 αγώνες με την Ανόρθωση μέχρι τώρα και είμαι σε καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση».

Η επιστροφή του στην Ελλάδα, θα συνδυαστεί με την εκ νέου συνεργασία του με τον Νίκο Αναστόπουλο, για τον οποίο ανέφερε: «Τον ξέρω και με ξέρει πάρα πολύ καλά καθώς έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν στην Κέρκυρα όταν και πήραμε τότε το πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική και συνεχίσαμε μαζί και στην μεγάλη κατηγορία. Τον ξέρω πολύ καλά και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή, όπως με ξέρει και αυτός. Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τα χρόνια που λείπω έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, ξέρω όμως ότι έρχομαι σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και έχει υψηλούς στόχους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook