Πολύ κοντά στη συμμετοχή τους στον τελικό, του τουρνουά Ε1, που έγινε στις εγκαταστάσεις των Ο.Α. Γλυφάδαας και Α.Ο.Α. Ηλιούπολης, βρέθηκε το δίδυμο των Τζώρτζη Κοκκινάκη και Στέλιου Ζερβού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ:

Την παρουσία τους στον τελικό διεκδίκησε το δίδυμο των Τζώρτζη Κοκκινάκη και Στέλιου Ζερβού στο πλαίσιο του τουρνουά Ε1 που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις των Ο.Α. Γλυφάδας και Α.Ο.Α. Ηλιούπολης. Οι δύο τενίστες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων αγωνίστηκαν στον ημιτελικό στα διπλά στην κατηγορία Αγόρια 12 ετών χάνοντας από τους Ανάργυρο Παναγιώτου (Α.Ο. Κηφισιάς) και Σταύρο Μαστρογαβράκη (Α.Ο.Α. Αττικός Ηλιος) με 2-0 σετ (7-5, 7-5), διάκριση που εξελίχθηκε ως η πιο σημαντική από πλευράς ΟΑΧ.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Τζώρτζης Κοκκινάκης και η Στελλίνα Μαρινάκη (Κ12) βρέθηκαν στους “16”, ενώ στο κυρίως ταμπλό αγωνίστηκαν τέσσερις ακόμα αθλητές του ΟΑΧ. Πρόκειται για τους Στέλιο Ζερβό (Α12), Αγγελο Καραχάλιο (Α16), Αντώνη Ματσαμάκη (Α16) και Βασιλική Μπαλάσκα (Κ16).

Τέλος, οι Χρήστος Κασαπάκης και Λευτέρης Ματσαμάκης συμμετείχαν στα προκριματικά διεκδικώντας την είσοδό τους στο κυρίως ταμπλό στην κατηγορία Α14, με τον Κασαπάκη να χάνει αυτή την ευκαιρία στον τρίτο και τελευταίο γύρο ενώ ο Ματσαμάκης στον πρώτο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook