Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 θα πραγματοποιηθούν στο δήμο Ιεράπετρας.

Το πρόγραμμα:

Γενικός σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής της 23ης Μαρτίου μέχρι και τη δύση του ηλίου  της 25ης Μαρτίου. Φωταγώγηση των πλατειών της πόλης, των δημόσιων και δημοτικών κτιρίων, των ΝΠΔΔ και των Τοπικών Κοινοτήτων κατά τις βραδινές ώρες της 23ης, 24ης και 25ης Μαρτίου.

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017   

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου σε όλες τις μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επετειακές εκδηλώσεις και ομιλίες

11:00 π.μ Προσκύνημα των μαθητών  στο Μνημείο Ηρώων.  Κατάθεση στεφάνων  από Σχολεία, Συλλόγους, Φορείς, Προσκόπους και  Οδηγούς.

Τήρηση ενός λεπτού σιγής –  Εθνικός Ύμνος

Σάββατο   25  Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

07:30 π.μ.  Χαρμόσυνες Κωδωνοκρουσίες των Εκκλησιών

08:00 π.μ. Έπαρση της Σημαίας στο Μνημείο Ηρώων

10:00 π.μ.   Τέλεση Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου προεξάρχοντος Εκπροσώπου του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης & Σητείας, κκ. Κυρίλλου παρουσία των Αρχών του τόπου, της Δημοτικής Φιλαρμονικής, αντιπροσωπειών Σχολείων,  Προσκόπων, Οδηγών & Σωματείων με τις σημαίες τους.

10:30 π.μ. Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Ηρώων. Κατάθεση Στεφάνων από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, Εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Κρήτης, Εκπρόσωπο του 3ου Κ.Ε.Π, Εκπρόσωπο Προκεχωρημένης Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου, Εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, Εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος, Εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος, Εκπρόσωπο Αναπήρων & Θυμάτων Πολέμου και  Εκπρόσωπο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τήρηση ενός λεπτού σιγής, Εθνικός Ύμνος   

Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας

11:00 π.μ. Παρέλαση στην οδό Δημοκρατίας της Δημοτικής Φιλαρμονικής, Μοτοσικλετιστών Τμήματος Τροχαίας, Μαθητών Σχολείων, Αθλητικών Σωματείων, Συλλόγων, Ομίλων, Σχολών, Προσκόπων και Οδηγών κ.α.

Τελετάρχης Ιεράπετρας: Μάνος Γεωργαλάκης, Αντιπρόεδρος ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

Βοηθός Τελετάρχη: Κών/νος Πρωτογεράκης, Δημοτικός Υπάλληλος

Εκφωνήτρια Παρέλασης: Μαριάννα Λασιθιωτάκη

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ

10:00 Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στον Κουτσουρά  παρουσία των αρχών του τόπου, αντιπροσωπειών σχολείων,  συλλόγων και σωματείων

10:30 Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο πεσόντων στο Δημοτικό Σχολείο Κουτσουρά, Κατάθεση Στεφάνων Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας.

Τήρηση ενός λεπτού σιγής,  Εθνικός Ύμνος

11:00 Παρέλαση των σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού

Τελετάρχης Μακρύ Γιαλού : Κατερίνα Σοφρωνά, Δημοτική Υπάλληλος

Εκφωνήτρια Παρέλασης: Βάλια Φυγετάκη, Δημοτική Υπάλληλος  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook