Εκκληση για άμεση αντιμετώπιση της έξαρσης της εγκληματικότητας, η οποία έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην περιοχή

Όπως ανακοινώθηκε από τον εισαγγελέα  κ. Νίκο Μαρκάκη, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην περιοχή ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή, τους κατοίκους και τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. για να βρουν λύσεις στο πρόβλημα.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή  κ. Γιάννη Μεσοδιακάκη, η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. μέσα στις επόμενες ημέρες θα αλλάξει εντελώς το σχεδιασμό και τον τρόπο με τον οποίο ενεργούν μέχρι σήμερα οι αστυνομικοί, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας, η οποία όμως είναι αυτή που μετατρέπει σε… κόλαση την καθημερινότητα των πολιτών.

 Παράλληλα αυτό που θεωρείται σίγουρο είναι πως με τη συνεργασία της κοινωνίας θα υπάρξει μια συστηματική και αναλυτική καταγραφή των ατόμων που θεωρούνται ύποπτα για την τέλεση κάποιας εγκληματικής ενέργειας.

Κλειδαμπαρώνονται

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι κάτοικοι κλειδώνονται από νωρίς στα σπίτια τους, έχοντας χάσει τον ύπνο τους, αφού περιμένουν μήπως είναι εκείνοι τα επόμενα θύματα των επιτήδειων.

Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις, όπως στη Βιάννο, υπάρχουν περιοχές οι οποίες έχουν λεηλατηθεί από τους εγκληματίες και έχουν γίνει έρμαιο στις ορέξεις αλλοδαπών αλλά και Ελλήνων παρανόμων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook